Σ. Βιολάκης: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τα Play OFF-Ίσως είναι η τελευταία μου σεζόν»

Ο έμπειρος επιθετικός της Παλιανής Σπύρος Βιολάκης, μίλησε στο ???????????????????????????????????????? για τη φετινή χρονιά της ομάδας, για το δύσκολο πρωτάθλημα, αλλά για την προσπάθεια για είσοδο στα Play Off!

Παράλληλα όπως δήλωσε ίσως η φετινή να είναι η τελευταία του χρονιά στα γήπεδα, λόγω του τραυματισμού που αντιμετωπίζει, ωστόσο τόνισε πως θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα του μέχρι τέλους!

Αναφορικά με τη φετινή χρονιά ο Σπύρος Βιολάκης ανάφερε: «Θεωρώ ότι έχουμε κάνει μια αρκετά καλή και αξιοπρεπής πορεία, αν πάρουμε υπόψιν τις ισοπαλίες που έχουμε, τις οποίες χάσαμε βαθμούς στα τελευταία λεπτά. Πιστεύω θα είμασταν πιο ψηλά στην βαθμολογία και σίγουρα στους 5 πρώτους, αν είχαμε διαχειριστεί καλύτερα κάποια παιχνίδια.

ADVERTISING

Όσο αναφορά τον όμιλο στον οποίο συμμετέχουμε είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικός θεωρώ, διότι έχει ομάδες ιστορικές και με χρόνια εμπειρίας στην κατηγορία αρκετές από αυτές και από πιο μεγάλη κατηγορία. Δεν υπάρχει φαβορί θεωρώ εκτός τον Ρούβα σίγουρα που έχει μια σταθερή απόδοση μέχρι τώρα».

Στη συνέχεια ο ικανός επιθετικός μίλησε για τους προσωπικούς του στόχους, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτή να είναι η τελευταία του σεζόν στα γήπεδα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όσον αναφορά τους προσωπικούς μου στόχους δεν είναι άλλοι από το να καταφέρνω να βοηθάω την ομάδα μου όσο μπορώ σε κάθε αγώνα, γιατί πιθανόν να είναι η τελευταία μου σεζόν λόγο του τραυματισμού μου».

Τέλος μίλησε για τα εναπομείναντα παιχνίδια αλλά και το αν τελικά θα καταφέρει η Παλιανή να μπει στα Play Off… «Σίγουρα θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να μπούμε στα πλέι οφ. Τα παιδιά που ήρθαν τον Γενάρη μας έχουν βοηθήσει ήδη πάρα πολύ και νομίζω στο τέλος θα τα καταφέρουμε…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ