Γ Εθνική: Μεγάλοι Κερδισμένοι Γιούχτας και Πόρος, ήττες για ΠΟΑ και Αλμυρό

Μεγάλοι κερδισμένοι της 13η αγωνιστικής της Γ Εθνικής, ο Γιούχτας και ο Πόρος, που επικράτησαν των αντιπάλων τους, με τους Αρχανιώτες να κάνουν αποφασιστικό βήμα για τη παραμονή τους, ενώ την ίδια ώρα, ο Πόρος με το σπουδαίο τρίποντο με ανατροπή που πέτυχε κόντρα στον ΑΟΑΝ, τον «προσπέρασε» βαθμολογικά, μένοντας μόνος στην 3η θέση.

Στο Ατσαλένιο, ο ΑΟΑΝ πήρε το προβάδισμα, όμως ο Πόρος αντέδρασε και κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ, πανηγυρίζοντας μία σπουδαία νίκη, που τον κατατάσσει μόνο 3ο στον βαθμολογικό πίνακα.

Την ίδια ώρα στις Αρχάνες, ο Γιούχτας επικράτησε 1-0 με γκολ του Ριμπέιρο κόντρα στον Άρη Σούδας, φτάνοντας πλέον τους 21 βαθμούς, επτά περισσότερους από τον ΠΟΑ που συνεχίζεται να βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

ADVERTISING

Ο ΠΟΑ προηγήθηκε στο Ρουφ, αλλά ηττήθηκε 2-1, μία ήττα που τον διατηρεί στη ζώνη του υποβιβασμού, όμως συνεχίζει να… ελπίζει, καθώς την ίδια ώρα και ο Αλμυρός ηττήθηκε 2-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Συνεχίζει να… ελπίζει σε θαύμα η Νεάπολη, που επικράτησε 0-4 της Αναγέννησης Ιεράπετρας. Η ομάδα της Ιεράπετρας, υποβιβάστηκε και… μαθηματικά πλέον στην υψηλότερη κατηγορία της ΕΠΣ Λασιθίου.

Tα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής:

ADVERTISING

[wpse_matches competition=”103562″ cdate=”2022-02-20″]

Η βαθμολογία:

[wpse_standing competition=”103562″]

ADVERTISING

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής:

[wpse_matches competition=”103562″ cdate=”2022-02-27″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ