Ο Νέιρα αποχαιρέτησε τον Γκαγιέγος (pic)

Το τελευταίο του παιχνίδι με τον ΟΦΗ φαίνεται ότι έπαιξε ο Φελίπε Γκαγιέγος, αφού ο Νέιρα τον αποχαιρέτησε με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O Χιλιανός μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην χώρα του και στην Ουνιβερσιδάδ με το σημερινό παιχνίδι με τον Ιωνικό να είναι το τελευταίο, όπως ανέφερε ο Νέιρα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Όπως είχαμε ενημερώσει ο ΟΦΗ θα απαντούσε στην ομάδα από την Χιλή μετά τον αγώνα με τον Ιωνικό αφού πλέον στόχος της ομάδας ήταν αποκλειστικά το αγωνιστικό κομμάτι. Ο Νέιρα μετά το ματς με τον Ιωνικό αποχαιρέτησε τον Γκαγιέγος με μια φωτογραφία.

Ο Αργεντίνος συγκεκριμένα ανέφερε:  “Άθελά μας ήταν η τελευταία φωτογραφία μαζί, σου εύχομαι τα καλύτερα Φελίπε στη Χιλή”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...

Δ. Σωτηρίου: «Έρχομαι για τον Μάριο Σηφάκη και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστούμε» (vid)

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Χερσονήσου προχώρησε...