Α. Κομνηνός: «Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας σε πολλά παιχνίδια»

Μία από τις καλύτερες περιόδους του δείχνει να διανύει το Λίντο, μετά και την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον Κεραυνό, κάτι που βοήθησε ψυχολογικά και βαθμολογικά το «συγκρότημα» του Μάριου Ζερβίδη.

Ο Αντώνης Κομνηνός, ένας εκ των αρχηγών αλλά κυρίως έναν εκ των βασικών πυλώνων της φετινής πορείας του Λίντο, μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, προσθέτοντας όμως, πως θα μπορούσαν να ήταν ακόμα καλύτερη, εάν σε κάποια παιχνίδια δεν αδικούσαν τους εαυτούς τους.

Αρχικά για τη πορεία της ομάδας, τόνισε: «είναι ικανοποιητική πορεία, μέσα στους στόχους μας αλλά θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτερα και βαθμολογικά και από άποψη αποτελεσμάτων, γιατί έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας σε αρκετά παιχνίδια.

ADVERTISING

Εάν αναλογιστούμε το τελευταίο παιχνίδι με την ποιοτική ομάδα του Κεραυνού, δείξαμε ότι διαθέτουμε ποιότητα, πάθος, ένταση και αρκετά ψηλό ρυθμό στο παιχνίδι μας. Ικανοποιητική λοιπόν η πορεία μας, αλλά θα έπρεπε να είμαστε πιο σταθεροί στη διάρκεια του πρωταθλήματος στα έως τώρα παιχνίδια».

Όσο αναφορά τώρα τον στόχο του Λίντο και εάν στόχος της ομάδας ήταν να πρωταγωνιστήσει, ο ίδιος ανέφερε: «δεδομένης της ποιότητας που διαθέτει η ομάδα, κάθε χρόνο, ο στόχος της είναι προφανώς να τερματίζει όσο πιο ψηλά είναι εφικτό βαθμολογικά, μέσα από μία σειρά πραγμάτων και χωρίς να ξεφεύγει από το πλάνο που δεν είναι άλλο από την ανάδειξη νέων παιδιών, αλλά και να αποδίδει σωστό, ορθολογικό και ποιοτικό ποδόσφαιρο».

Τέλος, ενόψει του αγώνα με τον Γιούχτα 2010, τόνισε: «δύσκολο παιχνίδι, εγκυμονεί κινδύνους. Πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και την έντασή μας, να μην επηρεαστούμε από το σκορ του πρώτου αγώνα, να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και σε ότι έχουμε δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content