Σ. Παπαδάκης: «Είμαστε χαρούμενοι με τη συμμετοχή των νέων παιδιών»

Αρκετά νεαρά παιδιά, έχουν παίρνουν ευκαιρίες τη φετινή χρονιά στη Φαιστό, όμως δίπλα τους έχουν ποδοσφαιριστές με παραστάσεις και εμπειρίες, όπως τον Στέλιο Παπαδάκη, ένα γνήσιο ποδοσφαιρικό «τέκνο» της Μεσαράς.

Ο εκ των εμπειρότερων και ποιοτικότερων ποδοσφαιριστών της Φαιστού, μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας της Μεσαράς, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως τόσο η διοίκηση όσο και ο προπονητής Γιάννης Νικολιδάκης είναι δίπλα τους σε όλα, ενώ αναφέρθηκε και στα νέα παιδιά της ομάδας, τονίζοντας πως δουλεύουν σε προπονήσεις και αγώνες και αυτό θα βοηθήσει την ομάδα και τους ίδιους.

Αρχικά, ο Στέλιος Παπαδάκης αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι με την δουλειά που γίνεται στην ομάδα και με την μέχρι τώρα πορεία. Τόσο το συμβούλιο, όσο και ο προπονητής, είναι δίπλα μας σε όλα και τους ευχαριστούμε».

ADVERTISING

Ακολούθως, αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ, τονίζοντας: «το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι αρκετά υψηλό και δύσκολο», ενώ αναφέρθηκε και στη νέα… γενιά που θα αποτελέσει παρακαταθήκη για το μέλλον.

Μιλώντας για τα νέα παιδιά της ομάδας, ο Στέλιος Παπαδάκης, ανέφερε: «είμαστε χαρούμενοι με τη συμμετοχή και τη προσπάθεια των “μικρών” στους αγώνες και στις προπονήσεις. Αυτό είναι κάτι που φαίνεται και σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα αλλά και τους ίδιους να βελτιωθούν». 

Ακόμα, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στις προσθήκες των Πολυχρονάκη-Λυδάκη, δύο ποιοτικών και έμπειρων ποδοσφαιριστών, με παραστάσεις απο υψηλότερες κατηγορίες, τονίζοντας πως είναι χαρούμενοι που είναι συμπαίκτες, ενώ αποτελούν πολυτέλεια για την ομάδα αλλά και γενικά για το τοπικό ποδόσφαιρο.

ADVERTISING

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Τύλισο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία καλή ομάδα. Όμως έχουμε και εμείς καλή ομάδα με ποιότητα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content