Πρόστιμο 500€ στον Μάνο Λεμονάκη του ΠΑΟΚ!

Με χρηματικό πρόστιμο αξίας 500€, ένα απο τα μεγαλύτερα που έχουν επιβληθεί τη φετινή αγωνιστική περίοδο, τιμωρήθηκε ο γενικός αρχηγός του ΠΑΟ Κρουσώνα, Μάνος Λεμονάκης, για τα όσα είχε υποστηρίξει σε δηλώσεις του για την διαιτησία.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ηρακλείου, μετά την τελευταία της συνεδρίαση, επέβαλλε το προαναφερθέν πρόστιμο, ενώ επιπλέον, αποκλεισμό από τον επόμενο αγώνα επέβαλλαν στον εκπρόσωπο της ΑΕ Κρητών κ. Ρέππα, στον προπονητή της Αγίας Βαρβάρας κ. Φιολιτάκη αλλά και στον γενικό αρχηγό του Δία κ. Χαβάκη.

Ακόμα, η Πειθαρχική Επιτροπή, κάλεσε σε απολογία τους Νέους Μοιρών, ενώ έγγραφη επίπληξη έγινε στον Ανθεστίωνα.

ADVERTISING

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΤO ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΑΕ ΚΡΗΤΩΝ
ΘΕΜΑ : ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ ΑΠΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ
Ο Αξιωματούχος κ. ΡΕΠΠΑΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ από τον επόμενο αγώνα που θα συμμετέχει το σωματείο ΑΕ ΚΡΗΤΩΝ, βάση του άρθρου 8 παρ. 3 του Πειθαρχικού Κώδικα, εξαιτίας της αποβολής του από τον διαιτητή του αγώνα της 13/02/2022,ΑΕ ΚΡΗΤΩΝ-ΔΙΑΣ.

ADVERTISING

ΠΡΟΣ ΤO ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΘΕΜΑ : ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ ΑΠΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ
Ο Αξιωματούχος κ. ΦΙΟΛΙΤΑΚΗΣ Γ., ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ από τον επόμενο αγώνα που θα συμμετέχει το σωματείο ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ , βάση του άρθρου 8 παρ. 3 του Πειθαρχικού Κώδικα, εξαιτίας της αποβολής του από τον διαιτητή του αγώνα της 13/02/2022,ΤΥΛΙΣΟΣ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ.

ΠΡΟΣ ΤO ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΔΙΑΣ
ΘΕΜΑ : ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ ΑΠΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ

Ο Αξιωματούχος κ. ΧΑΒΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ από τον επόμενο αγώνα που θα συμμετέχει το σωματείο ΔΙΑΣ, βάση του άρθρου 8 παρ. 3 του Πειθαρχικού Κώδικα, εξαιτίας της αποβολής του από τον διαιτητή του αγώνα της 13/02/2022,ΑΕ ΚΡΗΤΩΝ-ΔΙΑΣ.

ADVERTISING

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ

ΘΕΜΑ : ΠΟΙΝΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Κύριε Πρόεδρε,
Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η με αριθμ. Πρακτικού 15/15.02.2022 επιβάλλεται η κάτωθι ποινή:
Είχε κληθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. της 02/02/2022 ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ-ΟΦΑ το οποίο και δεν προσήλθε.
Στο σωματείο του ΑΝΘΕΣΤΙΩΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η ποινή της έγγραφης επίπληξης.

ADVERTISING

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ: Π.Α.Ο.ΚΡΟΥΣΣΩΝΑ
ΘΕΜΑ : ΠΟΙΝΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ

Κύριε Πρόεδρε,
Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η με αριθμ. Πρακτικού 15/15.02.2022 επιβάλλεται η κάτωθι ποινή:
Είχε κληθεί ο Γενικός Αρχηγός του Σωματείου ΠΑΟΚ ΛΕΜΟΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ για πράξεις (δυσμενείς δηλώσεις του).
Στο κ. ΛΕΜΟΝΑΚΗ ΜΑΝΩΛΗ η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ ΕΠΕΒΑΛΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ 500 (πεντακοσίων) ευρώ, για Πειθαρχικό παράπτωμα που προβλέπεται και τιμωρείται, από το άρθρο 20Α &1,2 εδ.α, 4 εδ.β (δημόσιες δυσμενείς κρίσεις-δηλώσεις και δυσφήμηση σε βάρος ποδοσφαιρικών αρχών διαιτησίας και γενικώς των διαιτητών).\

ΠΡΟΣ ΤO ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΝΕΟΙ ΜΟΙΡΩΝ

ΘΕΜΑ: ΚΛΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Η., καλεί την ΤΡΙΤΗ 22/02/2022 και ώρα 18.30’, το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου σας σε γραπτή ή προφορική απολογία, για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. του αγώνα τις 13/02/2022 ΝΕΟΙ ΜΟΙΡΩΝ-ΡΟΔΙΑ.

Τυχόν υπομνήματά σας και σχετικά δικαιολογητικά πρέπει να περιέλθουν στη Γραμματεία της παρούσας Πειθαρχικής Επιτροπής μέχρι την ημέρα συζήτησης της υπόθεσης.

Σημείωση : Παρακαλείσθε κατά την είσοδό σας στα γραφεία μας, να τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται από το πρωτόκολλο υγιεινής και ασφάλειας.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content