Κόρακας: «Είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει εμπάθεια αλλά είναι καθαρή ανικανότητα»

Ο Κόρακας με ανακοίνωση του εξέφρασε τα παράπονα του για την διαιτησία στην αναμέτρηση των Δαφνών όπου η ομάδα της Πόμπιας γνώρισε την ήττα με 3-2. 

Η διοίκηση της ομάδας αρχικά συνεχάρη τις Δαφνές για τη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι, ενώ στην συνέχεια εξέφρασε τα παράπονα της για τις διαιτητικές αποφάσεις στο παιχνίδι της Κυριακής.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το ΔΣ της ομάδας του Κόρακα θέλει να συγχαρεί την Ομάδα των Δαφνών για τη νίκη της στο μεταξύ μας παιχνίδι την Κυριακή και τους ευχαριστεί για την φιλοξενία ,από την άλλη μεριά θέλει να δηλώσει για πρώτη φορά ότι η διαιτησία ήταν δυστυχώς ανεπαρκές για ένα τέτοιο παιχνίδι με πολλά λάθη με αποτέλεσμα να φέρει τον εκνευρισμό στις δυο ομάδες και στους θεατές και ένα ωραίο ματς να περάσει σε δεύτερη μοίρα και αντί να είναι πρωταγωνιστές οι παίκτες έγιναν αυτοί. Λυπόμαστε πολύ για αυτή την εξέλιξη γιατί είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει εμπάθεια αλλά είναι καθαρή ανικανότητα και αυτό τρομάζει περισσότερο».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content