Ο ΟΦΗ συνεχίζει να κάνει πράξη την υπόσχεση του προσφέροντας απλόχερα αγάπη στα παιδιά!

Η 15η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί ως η παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας, μετά από πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Γονέων με Παιδιά με Καρκίνο (ICCCPO), για την ενημέρωση της διεθνούς κοινής γνώμης για τις παιδικές νεοπλασίες και για την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος σχετικά με τις ανάγκες των παιδιών που νοσούν από καρκίνο σε όλο τον πλανήτη.

Στο πλαίσιο αυτό η ΠΑΕ ΟΦΗ με ανάρτηση της στα social media αναφέρει: «Συνεχίζουμε να κάνουμε πράξη την υπόσχεσή μας και να προσφέρουμε απλόχερα αγάπη στα παιδιά! παιδιά! 🖤🤍🧸 Με την συμβολή της Η Παρέα της Αγάπης μερικά από τα αρκουδάκια που συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο στο πλαίσιο της δράσης «Οι δικοί μας ήρωες», για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση γύρω από τον παιδικό καρκίνο, παραδόθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, στο Νοσοκομείο Σητείας και στην Παιδιατρική Κλινική Ιεράπετρας».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content