Στο «Donato» η κλήρωση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ

Βγαίνουν τα ζευγάρια των «16».

Η Ένωση ανακοίνωσε ότι η κλήρωση της 4ης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα στο εστιατόριο-πιτσαρία «Donato» στη Θέρισο. Στον επόμενο γύρο έχουν ήδη προκριθεί: ΑΕΚατσαμπά, Ποσειδώνας, Ανθεστίων, ΠΟΑ, Μοίρες, Μινωική, ΠΑΟΚ, ΑΟΤ, Αλμυρός, Νέοι ΑΛμυρού, ΟΦΑ ενώ εκκρεμούν τα ζευγάρια Ρούβας-Τύλισος, Λίντο-Βόνη, ΠΟΗ-ΕΓΟΗ, Αγία Βαρβάρα-Κεραυνός και Δίας Πόρος.

Η σχετική ενημέρωση: «Κατόπιν εισήγησης του προέδρου της Επιτροπής Κυπέλλου ΕΠΣΗ κ. Βαγγέλη Πετούση, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ αποφάσισε ούτως ώστε η κλήρωση της Δ’ Φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ «Νερό Ρούβας» (φάση των 16) να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο εστιατόριο-πιτσαρία «Donato» στη Θέρισο.

ADVERTISING

Οικοδεσπότης της κλήρωσης, αναλαμβάνοντας την φιλοξενία των εκπροσώπων των σωματείων, είναι το σωματείο του Αλόγου Μαλεβιζίου και η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Final Four στο δήμο Μαλεβιζίου.

Λόγω τήρησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου, κάθε σωματείο θα εκπροσωπηθεί υποχρεωτικά από μόνο ένα άτομο που θα φέρει μαζί του πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης.

Στην κλήρωση θα συμμετέχουν οι ομάδες που έχουν προκριθεί από την Γ’ Φάση ενώ θα μπουν στην κληρωτίδα και τα ζευγάρια Αγ.Βαρβάρα-Κεραυνός, Λίντο-Βόνη και Ρούβας-Τύλισος, απ’ όπου θα προκύψουν οι τρεις νικητές που θα συμπληρώσουν τις 16 ομάδες της Δ’ Φάσης».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content