Εξυχρονίζεται το γήπεδο της Δαμάστας!

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο δημαρχείο Μαλεβιζίου η παρουσίαση της μελέτης Επέκτασης και αντικατάστασης του συνθετικού τάπητα στο γηπέδο της Δαμάστας.

Η παρουσίαση έγινε από τον δήμαρχο Μαλεβιζίου, Μποκέα με παρευρισκόμενους τους αντιδημάρχους κυρία Παγκάλου, κ. Περυσινάκη καθώς επίσης με τον ειδικό σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού κ. Πάτραμάνη.

Από την πλευρά της Δαμάστας  παρευρέθηκαν ο πρόεδρος  Πολυχρονάκης, τα μέλη του ΔΣ. κ. Παπαδάκης Ανδρέας και Παπαδάκης Αντώνης, καθώς επίσης και ο πρώην πρόεδρος της ομάδας κ.Περάκης Αναστάσιος.

ADVERTISING

Η μελέτη η οποία συντάχθηκε από μελετητή του Δήμου Μαλεβιζίου είναι έτοιμη για την έγκριση – χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης και με ορίζοντα υλοποίησης τους επόμενους μήνες.

Πρόκειται για ένα έργο πνοή για την ομάδα της Δαμάστας, με το οποίο θα καταστήσει το γήπεδο ανάμεσά στα πιο σύγχρονα της Κρήτης.

Μάλιστα η διοίκηση της Δαμάστας αναφέρει με ανάρτηση της: “Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδας μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμο και τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου για την σύνταξη της μελέτης, την τεχνική υπηρεσία και τους αρμόδιους αντιδημάρχους.

ADVERTISING

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον αρμόδιο αντιδημάρχο καθημερινότητας κ. Περυσινάκη για τον καθαρισμό του γηπέδου μας μετά τις έντονες χιονοπτώσεις το προηγούμενο διάστημα”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content