Το ευχαριστώ του ΑΟΤ στους χορηγούς των επίσημων εμφανίσεων των ακαδημιών (pics)

Τους δύο μεγάλους χορηγούς που θα «ντύσουν» τις ακαδημίες ευχαρίστησε ο ΑΟΤ με ανακοίνωση του.

Πιο συγκεκριμένα ο. Χαραλαμπάκης Νίκος και ο Μαλεφιτσάκης Μανώλης, στηρίζουν κάθε χρόνο την ομάδα και τον αθλητισμό της περιοχής προσφέροντας αυτή την φορά την επίσημη αγωνιστική εμφάνιση των μικρών παικτών του ΑΟΤ.

Έτσι λοιπόν οι «ασπρόμαυροι» με ανακοίνωση τους ευχαρίστησαν τους δύο επιχειρηματίες για την σπουδαία πρωτοβουλία και βοήθεια που έδωσαν στο σωματείο.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου και διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους σε δύο τοπικούς επιχειρηματίες για την ευγενική στήριξη στις ακαδημίες του Α.Ο.Τ.με την έναρξη της νέα χρονιάς προσφέροντας την επίσημη αγωνιστική εμφάνιση των μικρών παικτών.

Ο λόγο για τον κ. Χαραλαμπάκης Νικόλαο, (LEVEL- τεχνικό γραφείο και κατασκευαστική) και τον κ. Μαλεφιτσάκη Εμμανουήλ (λογιστικό γραφείο) οι οποίοι κάθε χρόνο δείχνουν την αγάπη τους για την τοπική ομάδα και τον αθλητισμό με την βοήθεια που προσφέρουν, υπενθυμίζοντας σε όλους την σημαντική δράση και τον ρόλο που διαδραματίζουν οι ακαδημίες για τους μικρούς αθλητές που φιλοξενεί καθημερινά. Με εκτίμηση ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ο.Τ».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Click to Hide Advanced Floating Content