Γ. Μαρής: «Όσα γράφονται αποτελούν αποκύημα νοσηρής φαντασίας και τίποτα περισσότερο»

Την δική του τοποθέτηση στην σκληρή ανακοίνωση του ΟΦΑΜ, πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΜΑΕΔΗΜ Γιάννης Μαρής .

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «Μετά λύπης και προς μεγάλη μου έκπληξη πληροφορήθηκα την ύπαρξη ανακοίνωσης του σωματείου της Αγίας Μαρίνας Τσαλικακίου ( ΟΦΑΜ), η οποία με φωτογραφίζει ως υπαίτιο έντασης και εξύβρισης των ποδοσφαιριστών του στο πλαίσιο της χθεσινής αναμέτρησης Άγιος Δημήτριος-ΟΦΑΜ, στο γηπέδου του Κρουσώνα, χωρίς παρ’ όλα αυτά να με κατονομάζει παρά μόνο αναφέροντας την ιδιότητα μου και τον Δήμο στον οποίο έχω εκλεγεί και προσφέρω τις υπηρεσίες μου.

«Βολές» ΟΦΑΜ στον πρόεδρο της ΜΑΕΔΗΜ του Δήμου Μελεβιζίου!

Καλούμε λοιπόν να απαντήσω, μιας και η αναφορά είναι προσωπική, καθώς τα όσα γράφονται αποτελούν αποκύημα νοσηρής φαντασίας και τίποτα περισσότερο. Ιδιαίτερα θέλω να επισημάνω πως ουδέποτε αναφέρθηκα, πολλώ δε μάλλον, να εξύβρισα κάποιο συγγενικό πρόσωπο, και δη μητέρα, οποιουδήποτε παράγοντα, παίκτη ή εμπλεκόμενου από την ομάδα του ΟΦΑΜ.

Άλλωστε οι προσωπικές μου σχέσεις φιλικές ή συγγενικές με πρόσωπα της ομάδας αλλά και η προσωπικότητά μου δεν μου το επιτρέπουν.

Δεν γνωρίζω τον λόγο της ανακοίνωσης και μάλιστα με τόσα ψεύδη γνωρίζω όμως ότι και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι στην εν λόγω αναμέτρηση μπορούν να επιβεβαιώσουν του λόγου το αληθές.

Πέραν όλων αυτών η οποιαδήποτε ενασχόληση μου με το ποδόσφαιρο γίνεται στα πλαίσια της προσωπικής μου ευχάριστης και ελπίζω στο μέλλον να μην αποτελέσει ξανά αντικείμενο πολιτικής ή άλλης αντιπαράθεσης.

Τόσο ο κόσμος όσο και η ομάδα του ΟΦΑΜ, έχουν την απεριόριστη εκτίμηση και τον σεβασμό μου, όμως ψευδείς ανακοινώσεις όπως η εν λόγω, δεν προσθέτουν τίποτα στην πλούσια ιστορία του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P