«Βολές» ΟΦΑΜ στον πρόεδρο της ΜΑΕΔΗΜ του Δήμου Μελεβιζίου!

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο ΟΦΑΜ προς τη διαιτησία αλλά και προς τον πρόεδρο της ΜΑΕΔΗΜ του Δήμου Μαλεβιζίου, που όπως καταγγέλλουν εξύβρισε χυδαία προς τον πάγκο της ομάδας!

Στην ανακοίνωσή στου ο ΟΦΑΜ αναφέρει: «Δυστυχώς κάποιοι δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων ενός τοπικού ντέρμπι.

Και καλά, από τη διαιτησία δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο. Έχουμε συνηθίσει πια στην ανικανότητα σας και δεν θα ασχοληθούμε περαιτέρω μαζί σας.

ADVERTISING

Θα περιμέναμε όμως από τους τοπικούς “άρχοντες” του Δήμου Μαλεβιζίου, που επέλεξαν να περάσουν το απόγευμα τους να παρακολουθήσουν ένα ματς μεταξύ δυο ομάδων του ίδιου Δήμου, να κρατήσουν μια ουδέτερη στάση, όχι επειδή έχουμε ανάγκη τη στήριξη τους, έχουμε μάθει άλλωστε να τα βγάζουμε πέρα μόνοι μας, αλλά να, έτσι για τα μάτια του κόσμου βρε αδερφέ.

Αιρετέ πρόεδρε της ΜΑΕΔΗΜ του Δήμου Μαλεβιζίου, δεν γνώριζες ότι οι άνθρωποι που έβριζες χυδαία στο πάγκο της ομάδας μας, είναι συνδημότες σου κ εν δυνάμει ψηφοφόροι σου?

Ή μήπως πιστεύεις ότι η μάσκα του “φιλάθλου” που φόρεσες απόψε είναι ικανή να κρύψει τη συμπεριφορά σου κ θα μπορείς ελεύθερα να βρίζεις μανάδες 18χρονών παιχτών μας?

ADVERTISING

Γιατί τι είμαστε άλλωστε στο Μαλεβίζι?

Ένα χωριό είμαστε και οι συμπεριφορές κάποτε επιστρέφονται.

Να το θυμάσαι καλά αυτό.

ADVERTISING

Την επόμενη που φορά που θα θελήσεις να γλύψεις, να θυμάσαι καλά που έχεις φτύσει..

#ΟΦΑΜ #ofamfamily… ?⚪⚫».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ