Σπουδαίο «διπλό» για τους Νέους Εργοτέλη!

Μεγάλη νίκη κατάφεραν να πανηγυρίσουν οι Νέοι Εργοτέλη, οι οποίοι επικράτησαν στις Αγ. Παρασκιές των Κουνάβων με 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλά στο παιχνίδι και μόλις στο 9ο λεπτό έχασαν καλή στιγμή με τον Πουλιανάκη, να σουτάρει και τον τερματοφύλακα των Κουνάβων να διώχνει σε κόρνερ.

Η πίεση των Νέων Εργοτέλη απέφερε καρπούς, και στο 30ο λεπτό πήραν προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Πουλιανάκης έβγαλε σέντρα και ο Κόκκινος με κεφαλιά έκανε το 0-1 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου, αφού οι προσπάθειες των Νύκταρη και Χρονάκη για τους Κουνάβους δεν βρήκαν στόχο, ενώ ο Μερκουλίδης για τους «κιτρινόμαυρους» αστόχησε εξ επαφής για το 0-2.

ADVERTISING

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν αρκετά καλός με τους γηπεδούχους να πιέζουν για την ισοφάριση και τους Νέους Εργοτέλη να προσπαθούν να «κλειδώσουν» το τρίποντο στην κόντρα επίθεση.

Μάλιστα οι ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες ήταν αρκετές, ώσπου πλησίαζε το φινάλε της αναμέτρησης με το παιχνίδι να πηγαίνει στην δύναμη.

Οι Νέοι Εργοτέλη εκμεταλλεύτηκαν το ανέβασμα των Κουνάβων στα τελευταία λεπτά και στο 94ο λεπτό πέτυχαν και δέυτερο γκολ με τον Δ. Καλαϊτζάκη να σκοράρει μετά από πάσα του Μερκουλίδη.

ADVERTISING

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κουνάβοι Σημαιάκης, Χρονάκης, Μανουσάκης, Τσαγκαράκης, Σαφάρ, Τζουλιάδης, Νυργιανάκης, Νύκταρης, Περσυνάκης.

Νέοι Εργοτέλη Χαλκιαδάκης, Πουλιανάκης, Καρδουλάκης, Μερκουλίδης, Ταφβαρούρι, Τσακόνι, Καλαϊτζάκης Γ., Ντολοκάι(63’ Γκιόνης), Ντίσα, Ζούζουλας(63’ Καλαϊτζάκης Δ.), Κόκκινος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ