Με δύο απουσίες στο ντέρμπι ο Γιούχτας!

Πανέτοιμη είναι η ομάδα του Γιούχτα για το αυριανό κομβικό παιχνίδι με τον Πόρο, ένα παιχνίδι σπουδαίας βαθμολογικής κρισιμότητας!

Στόχος του Γιούχτα είναι να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και να συνεχίσει την αξιόλογη πορεία του στον 7ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Άγγελος Κασσωτάκης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Νύκταρη, ο οποίος αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, αλλά και του τραυματία Σφυρογιαννάκη, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

ADVERTISING

Ο Γιούχτας ευχαρίστησε θερμά τον ΟΦΗ για την παραχώρηση του «Γεντί Κουλέ» όπου και θα γίνει η αναμέτρηση, καθώς το Μαρκομιχελάκειο Στάδιο παραμένει κλειστό μετά την κακοκαιρία και την έντονη χιονόπτωση που έπληξε την περιοχή των Αρχανών.

Η διοίκηση του Γιούχτα με ανακοίνωση της αναφέρει: «Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο να έρθει στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» και να παρακολουθήσει την αναμέτρηση, με τους φίλους του Γιούχτα να εισέρχονται από την Θύρα 8 και τους φίλους του Πόρου στην Θύρα 7, με την αυστηρή τήρηση του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου για την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ