Γαρεφαλάκης: «Καμία ζημιά στον χλοοτάπητα» (pics)

Ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αστριτσίου ήταν καθησυχαστικός.

Ένας ασυνείδητος οδηγός μπήκε στο χιονισμένο γήπεδο του Αστριτσίου με το αυτοκίνητο του και εκφράστηκαν φόβοι ότι θα προκαλούσε ζημιά. Ο Μιχάλης Γαρεφαλάκης, πάντως, επιθεώρησε τον αγωνιστικό χώρο και διαπίστωσε ότι δεν υπήρξε πρόβλημα από το όχημα, αλλά από τις σεισμικές δονήσεις, σ’ ένα μικρό σημείο. Αναλυτικά δήλωσε:

«Μετά από επίσκεψή μου στο Περιφερειακό Γήπεδο της Κοινότητας μας, μαζί με τον Κοινοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Χρονακη του Γεωργίου Διαπιστώσαμε ότι δεν έχει γίνει καμία ζημιά στον χλοοτάπητα του Γηπέδου,

ADVERTISING

Αντιθέτως οι Σεισμικές δονήσεις έχουν κάνει ζημία όσον αφορά σε ένα μικρό σημείο Ανατολικά κοντά στην γραμμή του πλαγίου. Ενημέρωσα την Αστυνομία ότι δεν υπάρχει Ζημιά στον χλοοτάπητα και ότι δεν θα μεταβώ στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ενημέρωσα επίσης τον Αντιπερειφερειαργη της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου Νίκο Συριγωνακη και εντός της εβδομάδος  θα έρθει μηχανικός. Οι φωτογραφίες είναι από το Γήπεδο. Στην πρώτη φωτογραφεία φαίνεται το άνοιγμα από την καθίζηση του εδάφους  το οποίο έχει γίνει από τους σεισμούς».

Το μήνυμα του Τζόρβα για τη ζημιά στο γήπεδο του Αστριτσίου

ADVERTISING

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.