Ευκαιρία για προπονητές και παράγοντες το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τις Α’ βοήθειες από το ΕΚΑΒ!

Η ΕΠΣΗ σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου, ενημερώνει τα μέλη του ότι την Πέμπτη 27-01-2022 στο Λίντο, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.AΡXIKH ΕΚΤΙΜΗΣΗ – ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ» (Α’ ΒΟΗΘΕΙΕΣ) από το ΕΚΑΒ από ώρα 14.00 έως 19.00.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου κρίνεται απαραίτητη για όλους και αποτελεί προϋπόθεση για τους προπονητές που εργάζονται σε ομάδες την περίοδο 2021-2022, καθώς είναι προαπαιτούμενο για την ένταξη των ομάδων στο μητρώο.

Σίγουρα είναι μια ευκαιρία για προπονητές και παράγοντες  για να μπορέσουν οι ομάδες να ενταχθούν στο μητρώο θα πρέπει να μπει στο σεμινάριο, καθώς δεν γίνονται συχνά τέτοια σεμινάρια στο νησί μας.

ADVERTISING

Όσοι προπονητές επιθυμούν να λάβουν μέρος μπορούν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία της ΕΠΣ Ηρακλείου στα τηλέφωνα 2810 – 226219 και 226590. Στο σεμινάριο θα τηρηθεί αυστηρά το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο προστασίας κατά του COVID. Θα επιτρέπεται η συμμετοχή μόνο εμβολιασμένων ή με rapid test ημέρας.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content