Λ. Σηφάκης: «Άριστο κλίμα σε μία απο τις πιο οργανωμένες ομάδες της ΕΠΣΗ»

Τον σκόρερ των 2 από τα 4 τέρματα του αγώνα της Κυριακής, Λευτέρη Σηφάκη, φιλοξενεί το blog του Α.Ο ΖΑΡΟΥ , μιλώντας για την πορεία αλλά και για το κλίμα στην ομάδα.

Ο ίδιος αναφέρθηκε αρχικά στην επικράτηση του Ζαρού κόντρα στους Νέους Μοιρών και για την συνέχεια στο πρωτάθλημα λέγοντας: «Η ομάδα την Κυριακή πέτυχε μια νίκη με μια ομάδα που μπορεί να είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας ,αλλά δεν ήταν εύκολη όσο “φαινόταν”. Αντιμετωπίσαμε το ματς όπως βλέπουμε όλα τα ματς και δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Για την συνέχεια, με πολύ σκληρή δουλειά την οποία κάνουμε στην προπόνηση η ομάδα πιστεύω θα παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Είναι μεγάλη χαρά για την ομάδα που βρισκόμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας και θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος».

Παράλληλα ο Λευτέρης Σηφάκης αναφέρθηκε και για την εικόνα που έχει για τον Ζαρό στο λίγο διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα: «Ήρθα μεταγραφή σε μια από τις πιο οργανωμένες ομάδες στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα του Ηρακλείου. Το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είναι ότι είμαστε μια παρέα και αυτό είναι το ιδανικό! Ο ένας στηρίζει τον άλλο και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μια ομάδα! Φυσικά παίζουμε όλοι για την φανέλα αυτής της ομάδας και θεωρώ ότι με τη στήριξη Διοίκησης και προπονητή, θα πετύχουμε τους στόχους μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ