Πήρε το ντέρμπι η Ροδιά κόντρα στα Κανάρια!

Η Ροδιά ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι με τα Κανάρια καθώς επικράτησε με 1-0, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β2 ΕΠΣΗ!

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Ροδιά, αφού μόλις στο 3ο λεπτό ο Κούβακας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και από την άσπρη…βούλα έδωσε το προβάδισμα για την ομάδα του.

Στη συνέχεια του πρώτου μέρους οι δύσκολες καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν τις προσπάθειες των δύο ομάδων, με το παιχνίδι να είναι δυνατό χωρίς ωστόσο να έχει κλασικές ευκαιρίες και ως συνέπεια το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος των 45΄.

ADVERTISING

Στην επανάληψη τα Κανάρια είχαν μία σχετική υπεροχή και προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, ωστόσο απείλησαν κυρίως με στατικές φάσεις!

Από την άλλη πλευρά η Ροδιά κατάφερε να διαχειριστεί το υπέρ της σκορ και το 1-0 έμεινε μέχρι και το φινάλε του αγώνα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν ένα σπουδαίο τρίποντο και να μειώνουν τη διαφορά τους από την κορυφή στο -3, ενώ τα Κανάρια με αυτή την ήττα απέκτησαν συγκάτοικο στην κορυφή το Ζαρό!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ADVERTISING

Ροδιά: Ζάχος, Λειβαδίτης, Λεβεντάκης, Δεληγιαννίδης, Μπλεμένος(65΄ Βαμβουκάκης), Βολτιράκης, Σταματάκης, Μιχαλάκης(60’ Λεμονάκη), Κούβακας(65΄ Οικονόμου), Κότσι, Μαραυγάκης(68΄ Πετούσης)

Κανάρια: Παπαδάκης, Βασιλειάδης, Μαυροϊδής(λ.τ. 12΄ Παντερμαράκης), Γκαρής, Βασιλάκης Ν., Κατσαβούνης, Βασιλάκης Μ., Κατσούρι(46’ Πάπα), Κτιστάκης(46΄ Βασιλείου), Σπανάκης, Πασπαράκης(λ.τ. 30΄ Καρπαθάκης-75΄ Αντωνίου)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ