Μ. Ανωγειανάκης: «Αφήνουμε τις οικογένειες μας κάθε σαββατοκύριακο και δεν μας σέβονται»

Έντονα είναι τα παράπονα στον ΠΑΟΚ για τις διαιτητικές αποφάσεις στο ντέρμπι με τον Ρωμανό και ο Μύρων Ανωγειανάκης μέσα από το ?????????? ζητάει από τους υπεύθυνους να αφήσουν τους ποδοσφαιριστές να κάνουν αυτό που αγαπάνε. 

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «Εχτές αρκετός κόσμος μέσα στο κρύο ήρθε να παρακολουθήσει ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Οι δηλώσεις και των δύο προπονητών τα λέει όλα. Είναι κρίμα που δεν σέβονται αυτούς που πληρώνουν για να δουν ένα ματς ανάλογο των δύο ομάδων. Πιο κρίμα είναι να μην σέβονται εμάς που κάθε σαββατοκύριακο αφήνουμε τις οικογένειες μας, τις γυναίκες μας, τα παιδιά μας και τρέχουμε στο κρύο και τις βροχές για να κάνουμε αυτό που αγαπήσαμε και μας το στερείτε. Αυτό που αγαπήσαμε είναι να παίζουμε καθαρό ποδόσφαιρο μέσα στις τέσσερις γραμμές και να υπάρχουν τρεις άνθρωποι εκεί αξιόλογοι και να κρίνουν σωστά. (Άνθρωποι είναι και αυτοί και θα κάνουν λάθη, αλλά επαναλαμβανόμενο λάθος μόνο τυχαίο και μόνο σύμπτωση δεν είναι). Δυόμιση μήνες έμειναν αφήστε μας να το χαρούμε να διαδκεδάσουμε και να παίρνουμε ότι μας αξίζει. 

ΥΓ. Μην διώχνετε και μην απομακρύνεται ανθρώπους από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τους έχουμε ανάγκη είτε προέδρους που ματώνουν καθημερινά για να ναι σωστοί στις υποχρεώσεις τους, είτε προπονητές που ζουν από αυτό, είτε ποδοσφαιριστές που όπως είπα πιο πριν αφήνουν οικογένειες, δουλειές για να κάνουν αυτό που αγαπάνε και κυρίως  μην απομακρύνεται τα νεαρά παιδιά που ξεκινάνε τώρα. Με αυτά που κάνετε τους οδηγείται έξω από τον χώρο του αθλητισμού. ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΠΟΤΕ».

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content