Πανέτοιμος ενόψει ντέρμπι ο Ποσειδώνας!

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ποσειδώνα ενόψει του… ντέρμπι που ακολουθεί με αντίπαλο το Μοχό!

Η ομάδα του Νίκου Σουτζή η οποία την περασμένη αγωνιστική κατέκτησε τον άτυπο «τίτλο» του πρωταθλητή Χειμώνα, έχει στρέψει την προσοχή της στο μεγάλο ντέρμπι με αντίπαλο το Μοχό, όπου με ενδεχόμενη νίκη παίρνει μία ιδιαίτερα σημαντική διαφορά!

Αγωνιστικά ο ικανός τεχνικός είδε τον Συμιανάκη που απουσίασε από το τελευταίο χρονικά παιχνίδι να επιστρέφει στις προπονήσεις ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, αλλά όπως όλα δείχνουν θα είναι και εκείνος στην αποστολή, με αποτέλεσμα να έχει όλους του τους παίκτες διαθέσιμους για το συγκεκριμένο ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι!

ADVERTISING

Μάλιστα ο Νίκος Σουτζής μίλησε στο για το συγκεκριμένο παιχνίδι λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι ένα ντέρμπι για την ομάδας μας! Ξέρουμε ότι θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι συγκριτικά με αυτό του πρώτου γύρου, καθώς ξέρω και εκτιμώ τη δουλειά του Αντώνη Λεκάκη και είναι μία διαφορετική ομάδα με διαφορετική φιλοσοφία!

Ο δικός μας στόχος ωστόσο δεν αλλάζει και πάμε στο πλάνο μας με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Ελπίζω να γίνει ένα πραγματικό ντέρμπι και ο κόσμος να ευχαριστηθεί το παιχνίδι. Ας κερδίσει ο καλύτερος που ελπίζω να είναι η ομάδα μου».