Με παράπονα για τη διαιτησία αλλά με ψηλά το… κεφάλι ο ΑΟΑΝ!

Έντονα ήταν τα παράπονα του ΑΟΑΝ για τη διαιτησία του. Ρεντίφη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟ Ρουφ, ωστόσο η ομάδα του Αγίου Νικολάου αφήνει πίσω της την ήττα και επικεντρώνεται στη συνέχεια του πρωταθλήματος!

Στον ΑΟΑΝ υπάρχει μία μικρή πίκρα για την ήττα καθώς υπήρχε μεγάλη ευκαιρία ούτως ώστε να ξεφύγει στην κορυφή, ωστόσο πλέον με ψηλά το… κεφάλι συνεχίζουν την προσπάθειά τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Τα παράπονα για τη διαιτησία ήταν έντονα από πλευράς της ομάδας του Αγίου Νικολάου, ωστόσο πλέον αφήνουν πίσω τους την ήττα και επικεντρώνονται στο ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι με τον Αλμυρό που ακολουθεί!

ADVERTISING

Αναφορικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι εκτός θα είναι ο Τσανάι ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Πλουσής ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον ΠΑΟ Ρουφ με πρόβλημα στη γάμπα!

Στον αντίποδα επιστρέφει ο Μάριος Παπαδόπουλος ο οποίος απουσίασε από το τελευταίο παιχνίδι και τίθεται κανονικά στη διάθεση του Νίκου Σουργιά!

Από αύριο η ομάδα επιστρέφει στο Δημοτικό Στάδιο του Αγίου Νικολάου από όπου απουσίασε τις τελευταίες ημέρες λόγω της επανασποράς ωστόσο πλέον το γήπεδο είναι απόλυτα έτοιμο και σε εξαιρετική κατάσταση!