Α. Καστελλιανάκης: «Πιστέψαμε όλοι μαζί στη νίκη»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Πόρου στη νίκη επί της Νεάπολης με 2-0, Άγγελος Καστελλιανάκης μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας για το σπουδαίο τρίποντο και την συνέχεια των «μπλε».

Ο ίδιος σκόραρε δύο τέρματα στο σπουδαίο «τρίποντο» του Πόρου κόντρα στη Νεάπολη, κάνοντας λόγω για μια ομαδική δουλειά.

Παράλληλα τόνισε πως στόχος είναι να καταφέρει η ομάδα να παραμείνει γρήγορα στην κατηγορία και στην συνέχεια να κοιτάξουν άπαντες πως θα τερματίσει ψηλά.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το ματς ήταν δύσκολο, ξέραμε τον αντίπαλο τον είχαμε διαβάσει και εμφανιστήκαμε έτοιμοι από την αρχή. Καταφέραμε να προηγηθούμε στο δεύτερο ημίχρονο αρκετά νωρίς, πιστέψαμε όλοι μαζί για τη νίκη και αυτή ήρθε. Καταφέραμε να κερδίσουμε και ήδη πρέπει να κοιτάξουμε το ματς με τον Άρη Σούδας».

Για τις χαμένες ευκαιρίες του: «Έχασα αρκετές ευκαιρίες δεν θα σταθώ εκεί. Δουλεύουμε στις προπονήσεις συνέχεια, δεν τα έβαλα αυτή την αγωνιστική μπορεί να τα βάλω την επόμενη».

Για τον πρώτο γύρο και την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Δεν κοιτάζω προσωπικά κοιτάζω ομαδικά, δουλεύουμε όλοι μαζί και κοιτάζουμε το καλό της ομάδας για να σωθούμε γρήγορα και μετά να κοιτάξουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η συνέχεια είναι δύσκολη γιατί παίζουμε συνεχόμενα ματς. Θα ξεκουραστούμε θα δουλέψουμε και θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».