Μέχρι τις 20/01 η δήλωση συμμετοχής για την ανανεωτική σχολή Προπονητών!

Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή για την ανανεωτική σχολή οι προπονητές όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία για την δήλωση συμμετοχής για την ανανεωτική σχολή 2022-2004 λήγει στις 20/1/2022 και θα πρέπει όσοι συνάδελφοι προπονητές ενδιαφέρονται να το δηλώσουν άμεσα όπως αναφέρεται παρακάτω. Είναι σημαντικό να υπάρξει συμμετοχή καθώς δεν γνωρίζουμε πότε θα υπάρξει ξανά ανανεωτική σχολή και πιθανότατα θα υπάρξει πρόβλημα με τις κάρτες τριετίας για πολλούς συναδέλφους.

 Καλούνται οι διπλωματούχοι και υπό αξιολόγηση προπονητές κατηγορίας UEFA-Α, UEFA-B  και UEFA-C στο πλαίσιο του καλύτερου προγραμματισμού και άμεσης οργάνωσης των σχολών ανανέωσης ταυτοτήτων 2022/2024 που θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά- όπως συμπληρώσουν μέχρι 30/01/2022 τα απαιτούμενα στοιχεία που περιλαμβάνονται στον ακόλουθο σύνδεσμο:

ADVERTISING

https://forms.office.com/r/uAvQxDEDAD%CE%BC%CE%BA

Δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν στο Σύνδεσμο Προπονητών Ηρακλείου και συγκεκριμένα στον κ. Στέλιο Ανωγειανάκη στο τηλέφωνο 6978550909 και μέχρι τις 20/1/2022, όμως απαραίτητη προϋπόθεση για να είναι έγκυρη η συμμετοχή είναι η συμπλήρωση των ατομικών στοιχείων και η υποβολή της αίτησης στον παραπάνω σύνδεσμο με ατομική ευθύνη του κάθε ενδιαφερόμενου προπονητή.

Μετά την αποστολή των στοιχείων και τον έλεγχό τους από το αρμόδιο τμήμα της ΕΠΟ θα δημιουργηθούν τα γκρουπ παρακολούθησης μέσω της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου (ΠΕΠΠ). Στη συνέχεια θα αποσταλεί στους ενδιαφερόμενους ατομική ενημέρωση για την ημερομηνία παρακολούθησης της εν λόγω σχολής, καθώς επίσης για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έκδοσης της προπονητικής ταυτότητας, τα οποία είναι αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ.   

ADVERTISING

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς        Εκ του Δ.Σ”

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content