Ο Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης στο Grandsport.gr: «Ο Τζώρτζογλου είναι ο καλύτερος πρόεδρος στην Ελλάδα»

Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν του πολυαρέσει να τραβάει τα «φώτα» της δημοσιότητας και ούτε να κάνει πολλές δηλώσεις στα μέσα, όταν όμως το κάνει, λέει πάντα σημαντικά και ενδιαφέροντα πράγματα. Ο Γιώργος Πλούταρχος Κουτεντάκης, επί χρόνια παράγοντας στο τοπικό ποδόσφαιρο, σύμβουλος και αντιπρόεδρος στην ΕΠΣ Ηρακλείου, μίλησε στο Grandsport.gr, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ, όπως πάντα σοβαρός και αφοσιωμένος στα καθήκοντα του όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον χώρο, προσπαθεί κάθε μέρα μαζί με τους συνεργάτες του να κάνουν το καλύτερο για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Μάλιστα, αγαπάει τόσο πολύ αυτό που κάνει που την δεδομένη στιγμή δεν σκέφτεται ούτε άλλες θέσεις, ούτε ακόμα και την προεδρία της ΕΠΣΗ, καθώς όπως μας ανέφερε, «η ΕΠΣΗ έχει πρόεδρο και είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα!».

Δέχτηκε με χαρά να μας μιλήσει και να μας απαντήσει σε αρκετά φλέγοντα ερωτήματα για τη νέα χρονιά, για τη πρεμιέρα των πρωταθλημάτων υπό τη «σκιά» του κορωνοϊού, για τη διαιτησία, για την ΕΠΣΗ, την ΕΠΟ, για την άριστη σχέση που έχει με τον Νίκο Τζώρτζογλου και τον Λευτέρη Αυγενάκη, για την υποψηφιότητα του Παγκρήτιου σταδίου για τον τελικό του Conference League, για τις Μικτές ομάδες, ενώ μας «άνοιξε» την καρδιά του, μιλώντας για τα πρώτα του βήματα στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου, την ποδοσφαιρική οικογένεια του αλλά και την μεγάλη του αγάπη.

Μας είπε τη γνώμη του για τον ΟΦΗ, τον Εργοτέλη, τον Κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής, για μία ενδεχόμενη διακοπή των πρωταθλημάτων, για το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και πολλά ακόμη σε μία συνέντευξη όπου εκτυλίχθηκε σε μια πολύ όμορφη και ευχάριστη συζήτηση, όπως θα διαπιστώσετε και εσείς…

ADVERTISING

Σε λίγες μέρες ξεκινάνε τα πρωταθλήματα, την αρχή κάνουν Α1 και Α2 ΕΠΣΗ. Πώς βλέπετε την φετινή χρονιά από άποψη ανταγωνιστικότητας, αλλά και δυσκολιών, λόγω των νέων δεδομένων λόγω του κορωνοϊού;

«Για την Α1 ΕΠΣΗ πιστεύω θα είναι μία ιδιαίτερη χρονιά, λόγω της πανδημίας. Θεωρώ πως το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό γιατί υπάρχουν πάρα πολύ καλές ομάδες, όσο και αν έχουν δυσκολευτεί, λόγω της οικονομικής στενότητας. Τώρα βλέπω πως αρχίζουν και επανέρχονται σιγά σιγά και με μεταγραφές και πιστεύω θα είναι ανταγωνιστικά τα τοπικά πρωταθλήματα. Ελπίζουμε να επιστρέψει σύντομα η κανονικότητα στον αθλητισμό, για να γυρίσει και ο κόσμος στα γήπεδα. Εφόσον υπάρχουν φίλαθλοι στα γήπεδα τότε και οι ομάδες στον οικονομικό τομέα θα έχουν μία στήριξη, για να βγάλουν τα έξοδα τους».

ADVERTISING

Έχει γίνει κάποια συζήτηση από την ΕΠΣΗ για το πότε περίπου θα επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα;

«Έχουμε κάνει συζητήσεις, έχουμε στείλει επιστολές, αλλά δυστυχώς δεν είμαστε εμείς αυτοί που αποφασίζουμε, αποφασίζει ο ΕΟΔΥ. Οι λοιμοξιωλόγοι αξιολογούν τα πράγματα και θα δουν πότε θα επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Πιστεύω ο, τι θα γίνει σύντομα».

Στο κομμάτι διαιτησίας… Την περυσινή σεζόν υπήρχαν πολλά προβλήματα, κυρίως λόγω έλλειψης διαιτητών, φέτος θα συναντήσουμε τέτοια προβλήματα;

ADVERTISING

«Εγώ δεν θα πω πως υπήρξαν πολλά προβλήματα, υπήρξαν σίγουρα προβλήματα, παντού υπάρχουν, ακόμα και στις μεγάλες διοργανώσεις, πόσο μάλλον στα τοπικά πρωταθλήματα. Θεωρώ όμως πως ήταν ελάχιστα τα προβλήματα, καμιά φορά και οι παράγοντες, γιατί και εγώ έχω περάσει από αυτό το κομμάτι, υπερβάλλουν για κάποια πράγματα και τα χρεώνουν όλα στη διαιτησία, που δεν είναι έτσι σίγουρα. Ξαναείπαμε πως υπάρχουν προβλήματα, θεωρώ όμως πως την φετινή χρονιά τα προβλήματα θα είναι λιγότερα, με την δουλειά που κάνουν όλα τα παιδιά, δουλεύοντας όλο το καλοκαίρι με τον γυμναστή τους, αξιολογημένοι και μη».

Το προηγούμενο διάστημα αρκετές ομάδες από την Α1 ΕΠΣΗ, ζήτησαν κάποια πράγματα από την Περιφέρεια, μεταξύ άλλων να καλυφθούν τα έξοδα διαιτησίας, κάτι που δεν έγινε δεκτό. Ποια η γνώμη σας γι’ αυτό;

ADVERTISING

«Υπήρξε μία συζήτηση όπως έχουμε ενημερωθεί και εμείς, αλλά αυτή έγινε με την Περιφέρεια. Μακάρι να μπορούσαμε και εμείς σαν Ένωση να βοηθήσουμε, αλλά δυστυχώς και εμείς είμαστε σε πολύ δεινή οικονομική κατάσταση. Είχαμε κάνει κάτι πριν δύο χρόνια με δωρεάν διαιτησίας αλλά το κόστος είναι πάρα πολύ μεγάλο και δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και εμείς σε αυτό το κόστος. Μακάρι να μπορούσε η ΕΠΣΗ να κάνει κάτι, να μπορούσαμε να βρούμε πόρους να βοηθήσουμε τα σωματεία στο οικονομικό κομμάτι. Δυστυχώς ξαναλέω, είμαστε σε πολύ δεινή οικονομική κατάσταση και στην Ένωση, φανταστείτε ότι δυσκολευόμαστε να πληρώσουμε ακόμα και το προσωπικό αυτή την περίοδο και όχι μόνο. Εμείς όπως μπορούμε θα βοηθήσουμε τα σωματεία αλλά αυτό με την διαιτησία είναι ένα δύσκολο κομμάτι. Ότι συμβαίνει τώρα, πρέπει τα σωματεία να δείξουν κατανόηση, καθώς και εμείς ως ΕΠΣΗ, λόγω κορωνοϊού, κινούμαστε σε «αχαρτογράφητα νερά», προκύπτουν συνεχώς προβλήματα τα οποία δεν εξαρτώνται από εμάς. Όπως για παράδειγμα, αναγκαστήκαμε και κάναμε την κλήρωση φέτος χωρίς την παρουσία των σωματείων και ευτυχώς καταφέραμε με την συνεργασία της Κρήτη TV και βγάλαμε κάτι όμορφο. Θα προσπαθήσουμε σε όλα τα ζητήματα που υπάρχουν και προκύπτουν για τα σωματεία, να βρίσκουμε λύσεις, δουλεύοντας καθημερινά για το καλό των σωματείων».

Ποια είναι η σχέση της Περιφέρειας Κρήτης με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και την ΕΠΣΗ;

«Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ευτυχώς που έχουμε τον Περιφερειάρχη, κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Νίκο Συριγωνάκη, που βοηθάνε και την ΕΠΣΗ και τα σωματεία, είναι κοντά στον αθλητισμό και τους ευχαριστούμε πολύ. Επίσης οφείλω να αναφέρω ότι στην ΕΠΣΗ έχουμε δύο δυνατούς χορηγούς που κατά διαστήματα μας βοηθάνε και τους ευχαριστώ, όπως είναι ο κ. Αντώνης Παπαδάκης, ο πρόεδρος της Δαμάστας και ο κ. Βασίλης Ζηδιανάκης, με την εταιρεία «Φήμη».

Πιστεύετε πως υπάρχει πιθανότητα για διακοπή των πρωταθλημάτων όπως έγινε και την περασμένη σεζόν και αν ναι, η ΕΠΣΗ είναι προετοιμασμένη για ένα τέτοιο ενδεχόμενο;

«Τίποτα δεν μπορούμε να προβλέψουμε, τα πάντα μπορεί να γίνουν και όπως λέω, την πανδημία δεν την περίμενε κανείς, ήρθε η πανδημία, την βάλαμε στη ζωή μας, πιστεύω για να φύγει, θα γίνει αυτό σε αρκετό χρόνο και δεν μπορεί κανείς να προβλέψει το μέλλον. Μπορεί να μας πούνε σε μερικές μέρες πως έχουμε lockdown, δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Η ΕΠΣΗ ακολουθάει τους κανόνες του ΕΟΔΥ».

Πως βλέπετε τον φετινό Κρητικό όμιλο της Γ΄ Εθνικής;

«Για την Γ’ Εθνική, επειδή το έχω ζήσει από πολύ κοντά εδώ και αρκετά χρόνια για να γίνει όμιλος Κρήτης, καταφέραμε και το πετύχαμε αυτό, οι ομάδες είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικές, είναι ένας πάρα πολύ δυνατός όμιλος. Τώρα και με την προσθήκη του Πλατανιά, θα γίνει πιστεύω ένα πάρα πολύ δυνατό πρωτάθλημα και μακάρι να συνεχίσει κάθε χρόνο να υπάρχει όμιλος Κρήτης και να μην χρειαστεί να το σταματήσουμε πάλι».

Πιστεύετε οι Ηρακλειώτικες ομάδες στην Γ’ Εθνική μπορούν να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά;

«Το επίπεδο του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου είναι πολύ υψηλό, βεβαίως μπορούν να φτάσουν σε μεγαλύτερο επίπεδο. Το θέμα είναι το οικονομικό κομμάτι, γιατί όταν ανεβαίνεις μία κατηγορία, χρειάζεται να έχεις την οικονομική δυνατότητα για να σταθεροποιηθείς στην κατηγορία. Αν δεν είσαι σίγουρος δεν μπορείς να κάνεις αυτή την υπέρβαση. Σε επίπεδο ταλέντων, ποδοσφαιριστών, οργάνωσης, εδώ το Ηράκλειο υπερτερεί από όλες τις Ενώσεις σε όλες της Ελλάδος μπορώ να πω και αυτό με σιγουριά».

Βρεθήκατε και πριν μερικές μέρες στην κλήρωση της Γ’ Εθνικής.

«Ήμουν παρών στην κλήρωση, στην Αθήνα, είχα κάποιες επαφές με τους κυρίους Γραμμένο και Δημητρίου αλλά και με τον Αντιπρόεδρο, τον κ. Αντωνίου, συζητήσαμε γενικά για τα προβλήματα στο ποδόσφαιρο, συζητήσαμε για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο για το πώς μπορούμε να το βοηθήσουμε και οικονομικά. Δυστυχώς όμως αυτό το κομμάτι και στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, είναι σε δραματική κατάσταση».

Ποια είναι η σχέση σας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη;

«Οι σχέσεις μου με τον κύριο Αυγενάκη, ο οποίος τυγχάνει να είναι και συγγενικό μου πρόσωπο, είναι άριστες σε όλα τα επίπεδα».

Θα σας ενδιέφερε στο μέλλον να θέσετε υποψηφιότητα για Πρόεδρος της ΕΠΣΗ;

«Αυτή την στιγμή Πρόεδρο έχουμε στην ΕΠΣΗ, το Νίκο Τζώρτζογλου και πιστεύω πως είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα! Στο μέλλον τίποτα δεν αποκλείουμε, πάντα εννοείται με την συνεννόηση του Προέδρου».

Πως είναι η σχέση σας και η συνεργασία σας με τον κ. Νίκο Τζώρτζογλου;

«Η συνεργασία με τον Πρόεδρο, επειδή σας ξαναείπα πως είναι πιστεύω ότι καλύτερο έχει βγάλει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο, σαν Πρόεδρος, είναι σε άριστο επίπεδο και πιστεύω ένας τέτοιος Πρόεδρος θα έπρεπε να ηγηθεί στην ΕΠΟ. Μακάρι να είχαμε ένα τέτοιο Πρόεδρο στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία».

Για την ΕΠΟ τι έχετε να πείτε; Ο κ. Τζώρτζογλου προσπαθεί και αυτός να βοηθήσει όπως μπορεί την όλη κατάσταση.

«Ο κ. Τζώρτζογλου προσπαθεί να ενώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, να ενώσει τις 4 μεγάλες ΠΑΕ γιατί όπως καταλαβαίνετε εκείνες επηρεάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως αν γινόταν αυτό θα ήταν ότι καλύτερο. Ο πρόεδρος μας προσπαθεί αρκετά χρόνια, επειδή είμαι δίπλα του συνέχεια και βλέπω την προσπάθεια που κάνει και όχι μόνο εκείνος, αλλά και η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣΗ. Πιστεύω πως θα ήταν ο καταλληλότερος αν τα έβρισκαν οι «4», να ηγηθεί στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία».

Ποια είναι τα νέα που υπάρχουν σχετικά με το Παγκρήτιο Στάδιο και το Conference League;

«Η ΕΠΟ δεν έχει αποσύρει την υποψηφιότητα για τον τελικό του Conference League, θα ξανασυζητηθεί. Θεωρώ όμως πως κάποια στιγμή θα έρθουν να ελέγξουν το Παγκρήτιο Στάδιο. Μέχρι στιγμής, για να τα λέμε όλα, δεν έχουν προχωρήσει στην ανακατασκευή του σκέπαστρου, δεν έχει γίνει αυτό. Κάποιες εργασίες με τα λεγόμενα της Δημοτικής Αρχής, έχουν γίνει, από εκεί και πέρα πιστεύω έχουμε καθυστερήσει και δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα ήταν ότι καλύτερο για το Ηράκλειο να έρθει αυτός ο τελικός το 2023, όπως έλεγαν, και όχι μόνο για το Ηράκλειο αλλά και για ολόκληρη την Κρήτη».

Θα ήσασταν ανοιχτός σε μία ενδεχόμενη θέση στην ΕΠΟ;

«Αυτή τη στιγμή δεν το έχω στο μυαλό μου αυτό το πράγμα, είπαμε πως το πρώτο λόγο τον έχει ο Πρόεδρος μας, ο Νίκος Τζώρτζογλου από την Ένωση τη δική μας και μακάρι να γινόταν όπως ονειρευόμαστε, να είναι αυτός αν όχι Πρόεδρος, τουλάχιστον μέλος στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ».

Μιλήστε μας για την οικογένεια Κουτεντάκη που έχει ένα αρκετά βαρύ όνομα στο κρητικό ποδόσφαιρο. Εσείς πως ξεκινήσατε την ενασχόλησή σας με το ποδόσφαιρο;

«Εγώ ξεκίνησα ποδοσφαιριστής από τους Βώρους, την τωρινή ΑΕ Φαιστού, μετά πήγα στον ΑΟ Τυμπακίου όπου έμεινα αρκετά χρόνια εκεί. Πραγματικά είναι μία ομάδα που αγάπησα και ακόμα την αγαπάω. Μετά ασχολήθηκα παραγοντικά, μου άρεσε να πρωταγωνιστούμε στη συνέχεια και σαν ποδοσφαιριστής και σαν παράγοντας. Πλέον τα ποδοσφαιρικά καμάρια της οικογένειας είναι τα παιδιά μας, που έχουν και οι τρεις το ίδιο ονοματεπώνυμο, Τίτος Κουτεντάκης. Ο ανιψιός μου ο Τίτος έχει γίνει επαγγελματίας, βρίσκεται στον ΠΑΟΚ. Ο γιός μου σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο ΤΕΦΑΑ της Κομοτηνής και αγωνίζεται στην ομάδα Ελπίδα Σαπών στην Γ’ Εθνική ενώ ο άλλος μου ανιψιός είναι ποδοσφαιριστής στον ΑΟ Τυμπακίου. Και οι τρεις είναι καλά παιδιά και καλοί ποδοσφαιριστές. Σε επαγγελματικά βήματα προχωράει πλέον ο ανιψιός μου που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, ο γιος του αδελφού μου του Γιάννη. Έχει δουλέψει πάρα πολύ, σε επαγγελματικά επίπεδα, είναι και αρχηγός στην Εθνική Παίδων. Πιστεύω πως ο κόπος του ανταμείφθηκε με αυτό που έγινε πριν λίγο καιρό, όπου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Τι έχετε να πείτε για την ομάδα του ΑΟ Τυμπακίου;

«Ο ΑΟ Τυμπακίου είναι η ομάδα της καρδιάς μου, εκεί αγωνίστηκα πάρα πολλά χρόνια, την αγάπησα αυτή την ομάδα. Πέρασε τώρα δύο χρόνια, πάρα πολύ δύσκολα, πιστεύω όμως πως φέτος έχει σταθεί στα πόδια της και με τους ανθρώπους που είναι εκεί  στη διοίκηση και με τον κ. Λαμπράκη πρόεδρο, πιστεύω πως θα πάνε τα πράγματα πάρα πολύ καλά και θα φτάσει στο σημείο που ήταν παλιά και κάθε χρόνο έκανε πρωταθλητισμό».

Περιμένατε ποτέ όταν ξεκινήσατε ως ποδοσφαιριστής, πως θα βρεθείτε μέσα στην ΕΠΣΗ, σε ένα τέτοιο πόστο;

«Εντάξει όνειρα υπάρχουν σε όλους τους ανθρώπους, το ήθελα γιατί μου άρεσε ο παραγοντισμός, αλλά δεν περίμενα πως κάποτε θα πήγαινα στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου. Είχαμε αναπτύξει μία φιλική σχέση με τον κ. Τζώρτζογλου, μου έκανε την πρόταση για την ΕΠΣΗ, την αποδέχτηκα αμέσως και τον ευχαριστώ, γιατί με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, έχω γνωρίσει κάποιους ανθρώπους που ποτέ στη ζωή μου δεν περίμενα να τους γνωρίσω. Παραγοντικά μεγαθήρια μπορώ να πω».

Τι νέα έχουμε για τις Μικτές ομάδες;

«Το πρωτάθλημα των Μικτών Ομάδων Ενώσεων πέρυσι σταμάτησε λόγω της πανδημίας, δεν ξέρουμε αν ξεκινήσει φέτος και πως θα ξεκινήσει. Οι πληροφορίες που έχουμε από την ΕΠΟ είναι ότι όλοι βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής. Δεν ξέρουμε αν θα έχουμε φέτος Ενωσιακά πρωταθλήματα και δεν ξέρουμε προς τα πού βαδίζουμε…».

Αν τελικά ξεκινήσουν οι Μικτές, έχετε αποφασίσει ποιοι θα είναι οι προπονητές των ομάδων;

«Δεν ξέρουμε ακόμα ποιοι θα είναι οι προπονητές, εφόσον ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Αυτό θα το αποφασίσει η εκτελεστική επιτροπή, βάσει των αιτήσεων που έχουμε και μετά την εισήγηση της επιτροπής των Μικτών ομάδων. Οι προπονητές πέρυσι κρίνονται επιτυχημένοι καθώς κατέκτησαν τα πρωταθλήματα Κρήτης και φέτος περιμένουμε τι θα γίνει».

Πως βλέπετε τον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη που αγωνίζονται στις επαγγελματικές κατηγορίες;

«Για τον ΟΦΗ πιστεύω ότι πολλά χρόνια είχε να δουλέψει και να λειτουργήσει όπως το κάνει αυτή τη στιγμή. Μου αρέσει ο τρόπος που λειτουργούν σε όλα τα επίπεδα, έχει άριστες ακαδημίες. Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε ευγνώμων για τον κ. Μπούση, τον άνθρωπο που ήρθε στο Ηράκλειο από την Αμερική και αναβάθμισε τον ΟΦΗ… Για τον Εργοτέλη πιστεύω φέτος θα κάνει την υπέρβαση για την Σούπερ Λιγκ 1, είναι μία οργανωμένη ομάδα, έχει από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα».

Ουσιαστικά οι ακαδημίες του ΟΦΗ συνεχίζουν ένα όραμα το οποίο είχατε ξεκινήσει εσείς, η οικογένεια Κουτεντάκη, σε μία δύσκολη περίοδο για την ομάδα, το 2015 όταν υποβιβάστηκε στην Γ Εθνική. Πως ήταν τότε τα πράγματα;

«Ναι το 2015 είχαμε αναλάβει με τον αδερφό μου τον Γιάννη τις ακαδημίες του ΟΦΗ, γιατί πονούσαμε για την ομάδα του ΟΦΗ και τότε και τώρα. Επανιδρύσαμε τον ΟΦΗ ’94, που για μένα είναι λάθος που δεν υπάρχει αυτή η ομάδα τώρα, όσο μπορούσαμε αναβαθμίσαμε τις ακαδημίες. Δουλεύαμε επαγγελματικά και πιστεύω από τότε έχουμε βάλει ένα λιθαράκι, έχουν γίνει δικά μας παιδιά επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, όπως ο Νοικοκυράκης, ο Καλαϊτζάκης, ο Κουτεντάκης, κάτι έχουμε κάνει και εμείς…».

 

Πως βλέπετε το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο, ποια βασικά πράγματα θα πρέπει κατά τη γνώμη σας να αλλάξουν για να ανέβει και άλλο το επίπεδο;

«Το επίπεδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο νομό Ηρακλείου είναι πολύ υψηλό.  Επειδή ταξιδεύω στην Ελλάδα και βλέπω το επίπεδο που υπάρχει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, μπορώ να πω πως τα καλύτερα πρωταθλήματα γίνονται εδώ στο νομό Ηρακλείου, χωρίς να θέλω να προσβάλω τις υπόλοιπες Ενώσεις της Ελλάδος, αλλά εδώ τα πρωταθλήματα είναι πάρα πολύ καλά και πιστεύω χρόνο με το χρόνο βελτιώνονται κι άλλο».

Ποιο είναι το μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε στις ομάδες για την πρεμιέρα των πρωταθλημάτων;

«Το μήνυμα μου είναι να έχουν υγεία πάνω απ’ όλα, να ξεπεράσουμε αυτή την πανδημία όσο γίνεται γρηγορότερα, να έρθουμε σε κανονικούς ρυθμούς και να μπορούν οι φίλαθλοι να επιστρέψουν στα γήπεδα και να βλέπουν τους αγώνες από τις κερκίδες…».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.