Γ.Σ. Εργοτέλης: «Γιώργο, άνοιξε τα φτερά σου! Τώρα ξεκινάει η προσπάθεια!»

Ιδιαίτερα υπερήφανοι για τον Γιώργο Νικολακάκη ο οποίος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο αισθάνονται στον Γ.Σ. Εργοτέλη!

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Γ.Σ. Εργοτέλης, αισθάνονται ιδιαίτερα περήφανοι για ένα δικό τους παιδί το οποίο είναι γέννημα θρέμμα του συλλόγου και σε ηλικία 18 ετών υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στη μεγάλη ομάδα!

Η ανακοίνωση του Γ.Σ. Εργοτέλη αναφέρει: «Η μεγάλη του Μαρτινέγκο σχολή, πιστή στην παράδοσή της, συνεχίζει να βγάζει από τα σπλάχνα της αθλητές, που στελεχώνουν τις ομάδες μας, στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού αθλητισμού.

ADVERTISING

Ο Γιώργος Νικολακάκης, παιδί των Ακαδημιών του Συλλόγου μας, από τα 7 του χρόνια, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, σε ηλικία 18 χρονών.

Νιώθουμε υπερήφανοι, που άλλο ένα παιδί μας είναι έτοιμο να τιμήσει τη κιτρινόμαυρη φανέλα σε επαγγελματικό επίπεδο. Στην πρώτη ομάδα θα βρει και όλα τα υπόλοιπα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες μας.

Ολόκληρος ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και όσοι καθημερινά μοχθούν για έναν μεγάλο ΕΡΓΟΤΕΛΗ, σε όλα τα επίπεδα, είμαστε υπερήφανοι.

ADVERTISING

Γιώργο, άνοιξε τα φτερά σου! Τώρα ξεκινάει η προσπάθεια!

Το ΔΣ του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content