Β. Παπαγγελής: «Αυτό που έγινε σήμερα δεν είναι… ΦΗΜΗ, είναι πραγματικότητα»

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο σχολίασε την παρουσίαση της νέας ενδυμασίας της Μικτής ο Υπεύθυνος των ομάδων και μέλος της διοίκησης της ΕΠΣΗ, Βαγγέλης Παπαγγελής.  

Ο Υπεύθυνος των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣΗ αφού αρχικά ευχαρίστησε την εταιρία «ΦΗΜΗ» και τον κ. Ζηδιανάκη για την μεγάλη προσφορά, αλλά και την Περιφέρεια για την στήριξη, σχολίασε με τον δικό του τρόπο την συνεργασία. «Αυτό που έγινε σήμερα δεν είναι ΦΗΜΗ, είναι πραγματικότητα», τόνισε ο κ. Παπαγγελής, δίνοντας παράλληλα και το σύνθημα για την κατάκτηση του τροπαίου από τις Μικτές ομάδες.

Στην τοποθέτησή του, τόνισε μεταξύ άλλων: «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τον χορηγό μας κ. Ζηδιανάκη για την μεγάλη προσφορά που μας έκανε. Μπορεί να ακούτε συνέχεια τα ίδια ονόματα που ευχαριστούμε, ωστόσο αυτή είναι η πραγματικότητα. 

ADVERTISING

Ο Σταύρος Αρναουτάκης και ο Νίκος Συριγωνάκης βοηθούν τους πάντες και πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε. Ο κ. Ζηδιανάκης κλείνει πληγές των ομάδων με την βοήθεια του. Αυτό που έγινε σήμερα δεν είναι ΦΗΜΗ, είναι πραγματικότητα. Στόχος μας είναι να πάμε τελικό και να πάρουμε το κύπελλο».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content