Γ. Κουτεντάκης: «Μεγάλη μας χαρά που ο κ. Ζηδιανάκης βρίσκεται κοντά στο ποδόσφαιρο»

Τον δικό του χαιρετισμό απεύθυνε ο Α΄Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ, Γιώργος -Πλούταρχος- Κουτεντάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην πανδημία, την εταιρία «ΦΗΜΗ» τον κ. Ζηδιανάκη προσωπικά αλλά και για την Περιφέρεια. Ιδιαίτερη αναφορά στον αείμνηστο Μανώλη Φρουδάκη.

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης ευχήθηκε αρχικά άμεσα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και να μπουν οι ομάδες στο γήπεδο χωρίς περιορισμούς, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον εταιρία «ΦΗΜΗ» για την βοήθεια που παρέχει στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και όχι μόνο.

Επιπλέον, ο «Πλούταρχος», μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον κ. Σταύρο Αρναουτάκη, όσο και για τον κ. Νίκο Συριγωνάκη, τονίζοντας πως πάντα βρίσκονται κοντά στην ΕΠΣΗ σε ότι ζητήσουν αλλά και στον κρητικό αθλητισμό γενικότερα.

ADVERTISING

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Μανώλη Φρουδάκη ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν μερικές ημέρες τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως έχει ιερή υποχρέωση να αναφερθεί σ’ εκείνον και γνωστοποίησε πως στους αγώνες του σαββατοκύριακου θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του.

Ενός λεπτού σιγή στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου εις μνήμην του Μ. Φρουδάκη!

ADVERTISING

Στη τοποθέτησή του, ο Γιώργος Κουτεντάκης, τόνισε: «Καλή χρονιά να ευχηθώ και εγώ από την μεριά μου με υγεία και να περάσει σύντομα αυτό που βιώνουμε δύο χρόνια τώρα. Να έχουμε την υγειά μας και να μπούμε στο γήπεδο επιτέλους χωρίς περιορισμούς.

Είναι μεγάλη μας χαρά που ο κ. Ζηδιανάκης είναι κοντά στο ποδόσφαιρο και την ανάπτυξη του. Μάλιστα ο κ. Ζηδιανάκης βρίσκεται κοντά και στην ΕΠΣΗ και στις Μικτές αλλά και σε ομάδες. Ευχαριστούμε και τον κ. Αρναουτάκη και τον κ. Συριγωνάκη που σε ότι τους έχουμε ζητήσει δεν μας έχουν πει ποτέ όχι.

Να εκφράσω επί της ευκαιρίας τα συλλυπητήρια μου στον κ. Παπαδάκη για τον χαμό του πατέρα του, ενός ακόμα ανθρώπου που βοηθάει ομάδες, ΕΠΣΗ και όπου χρειαστεί. 

ADVERTISING

Έχω ιερή υποχρέωση να αναφερθώ σε έναν προπονητή που άφησε ένα μεγάλο κενό, αφού ήταν αγαπητός σε όλους. Αυτός φυσικά δεν είναι άλλος από τον Μανώλη Φρουδάκη. Έτσι λοιπόν σε όλα τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου στα γήπεδα της ΕΠΣΗ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content