Κυβέρνηση για γήπεδα: «Πρόωρο να έχουμε χαλάρωση των μέτρων»

Πρόωρο θεωρεί η κυβέρνηση το να μιλήσουμε για χαλάρωση των μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ ως τις 16 Ιανουαρίου, όπως τόνισε σήμερα ο Γιάννης Οικονόμου, κάτι που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι για την ώρα ούτε στον αριθμό των θεατών που μπορούν να μπαίνουν στα γήπεδα.

Μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΙ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε χαρακτηριστικά ότι «η κυβέρνηση δεν κάνει προτάσεις στις επιτροπές των ειδικών. Περιμένουμε τις εισηγήσεις τους δεδομένης και της κατάστασης στο σύστημα υγείας. Κάθε εβδομάδα θα αξιολογούνται τα μέτρα. Το πλαίσιο είναι σταθερό: η προστασία της δημόσιας υγείας και η λειτουργία του οικονομικού και κοινωνικού βίου. Να περιμένουμε αύριο τις ανακοινώσεις. Είναι πρόωρο να μιλήσουμε για χαλάρωση και κυρίως να εκπέμψουμε αυτό το μήνυμα. Δεν αποκλείω σημειακά να γίνουν κάποια πράγματα. Πάντα οι εισηγήσεις της επιτροπής λαμβάνονται πολύ σοβαρά από την κυβέρνηση».

Παραμένει, με απλά λόγια, το πλαφόν των μάξιμουμ 1.000 θεατών στα γήπεδα, με δεδομένο ότι αυτές τις μέρες τα κρούσματα θα είναι ιδιαίτερα υψηλά.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Πηγή Sdna.gr
Click to Hide Advanced Floating Content