Μέχρι 30/1 η ανανέωση της προπονητικής ταυτότητας!

Με ανακοίνωση του ο σύνδεσμός προπονητών ποδοσφαίρου Ηρακλείου, γνωστοποίησε στους προπονητές κατηγορίας UEFA-Α, UEFA-B  και UEFA-C στο πλαίσιο του καλύτερου προγραμματισμού και άμεσης οργάνωσης των σχολών ανανέωσης ταυτοτήτων 2022/2024 που θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά- όπως συμπληρώσουν μέχρι 30/01/2022.

Μάλιστα στην ανακοίνωση αναφέρονται και τα στοιχεία που πρέπει να ακολουθήσει κάθε προπονητής, ώστε να προχωρήσει στην ανανέωση του διπλώματος του.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:Καλούνται οι διπλωματούχοι και υπό αξιολόγηση προπονητές κατηγορίας UEFA-Α, UEFA-B  και UEFA-C στο πλαίσιο του καλύτερου προγραμματισμού και άμεσης οργάνωσης των σχολών ανανέωσης ταυτοτήτων 2022/2024 που θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά- όπως συμπληρώσουν μέχρι 30/01/2022 τα απαιτούμενα στοιχεία που περιλαμβάνονται στον ακόλουθο  σύνδεσμο:https://forms.office.com/r/uAvQxDEDAD%CE%BC%CE%BA

ADVERTISING

Δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν στο Σύνδεσμο Προπονητών Ηρακλείου και συγκεκριμένα στον κ. Στέλιο Ανωγειανάκη στο τηλέφωνο 6978550909 και μέχρι τις 20/1/2022, όμως απαραίτητη προϋπόθεση για να είναι έγκυρη η συμμετοχή είναι η συμπλήρωση των ατομικών στοιχείων και η υποβολή της αίτησης στον παραπάνω σύνδεσμο με ατομική ευθύνη του κάθε ενδιαφερόμενου προπονητή.

Μετά την αποστολή των στοιχείων και τον έλεγχό τους από το αρμόδιο τμήμα της ΕΠΟ θα δημιουργηθούν τα γκρουπ παρακολούθησης μέσω της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου (ΠΕΠΠ). Στη συνέχεια θα αποσταλεί στους ενδιαφερόμενους ατομική ενημέρωση για την ημερομηνία παρακολούθησης της εν λόγω σχολής, καθώς επίσης για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έκδοσης της προπονητικής ταυτότητας, τα οποία είναι αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Όσοι παρακολούθησαν τις σχολές προπονητών τερματοφυλάκων θα παρακολουθήσουν την ανανεωτική σχολή της κατηγορίας του διπλώματός τους που ανήκουν (UEFA-A ή UEFA-B). Ένα μέρος της ανανεωτικής σχολής θα αφορά θέματα σχετικά με τον Τερματοφύλακα. Προς ενημέρωσή σας τα ονόματα αυτά θα ομαδοποιηθούν ανάλογα.

ADVERTISING

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς Εκ του Δ.Σ”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content