Ο Ερτάτς Οζμπίρ χτύπησε τον διαιτητή με βολέ στο κεφάλι και του ζήτησε συγγνώμη (vid)

Ο τερματοφύλακας της Μαλάτιασπορ, Ερτάτς Οζμπίρ, σούταρε με βολέ στο τέλος του παιχνιδιού την μπάλα, πετυχαίνοντας τον διαιτητή στο κεφάλι, ωστόσο έτρεξε για να του ζητήσει συγγνώμη, αγκαλιάζοντάς τον, με τον διαιτητή να δέχεται τη “συγγνώμη” του.

Η Τράμπζονσπορ των Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη έκανε το καθήκον της κόντρα στη Γένι Μαλάτιασπορ, καθώς νίκησε στην έδρα της με 1-0 και αύξησε τη διαφορά της στους δέκα βαθμούς από τη δεύτερη Κόνιασπορ.

Ωστόσο στο τέλος του παιχνιδιού συνέβη ένα περιστατικό που δεν συνηθίζεται στα γήπεδα, καθώς την ώρα που ο διαιτητής σφύριζε τη λήξη του παιχνιδιού, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Ερτάτς Οζμπίρ, σούταρε με βολέ και έστειλε την μπάλα στο κεφάλι του διαιτητή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Έντονο το ενδιαφέρον για τον Κώστα Βρεττό

Δέκτης έντονου ενδιαφέροντος έχει γίνει ο Κώστας Βρεττός. Ο έμπειρος...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Συναντήθηκε με τον Σταύρο Αρναουτάκη ο Ηλ. Κουτσουπιάς

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ηλίας Κουτσούπιας, που αγωνίζεται στην ιταλική...