«Κόλπο Γκρόσο» με Γιάννη και Δημήτρη Κοιλιάρα ο Αλμυρός!

Σε δύο σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες του ?????????? ο Αλμυρός καθώς ήρθε σε συμφωνία με τα αδέρφια Κοιλιάρα!

Θέλει «πακέτο» Κοιλιάρα και Μπολάκη ο Αλμυρός

ADVERTISING

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο Αλμυρός είχε πολύ ψηλά στη λίστα του το Γιάννη Κοιλιάρα «πακέτο» με τον Μπολάκη οι οποίοι αποχωρούν από τον Ηρόδοτο, ενώ η διοίκηση της ομάδας του Γαζίου προχώρησε σε μία σπουδαία κίνηση καθώς ήρθε σε συμφωνία τόσο με τον Γιάννη όσο και τον αδερφό του Δημήτρη Κοιλιάρα!

Θέλουν διακαώς Δ. Κοιλιάρα στον Πόρο!

ADVERTISING

Ο Δημήτρης Κοιλιάρας βρίσκονταν πολύ ψηλά στη λίστα του Πόρου, με τους «μπλε» να κάνουν ότι μπορούν για να προχωρήσουν στη συγκεκριμένη μεταγραφή ωστόσο ο ίδιος επέλεξε τελικά τον Αλμυρό και θα συνεχίσει να είναι συμπαίκτης με τον αδερφό του Γιάννη ο οποίος επίσης ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του Γαζίου!

Αναμφίβολα πρόκειται για δύο σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις για τον Αλμυρό ο οποίος ανεβαίνει επίπεδο με την  προσθήκη των δύο ποδοσφαιριστών, με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη να προσθέτει δύο εξαιρετικές μονάδες στο ρόστερ του!

Ανακοινώσεις ωστόσο αναφορικά με τη συμφωνία τους με τον Αλμυρό αναμένονται μετά την οριστική τους αποχώρηση από τον Ηρόδοτο, κάτι που αναμένεται να πραγματοποιηθεί από την επόμενη εβδομάδα!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.