Πόρος: «Χρόνια πολλά πρόεδρε και σε όλους τους Γιάννηδες του Πόρου μας»

Τις δικές του ευχές στους Γιάννηδες της ομάδας έστειλε ο Πόρος με ανακοίνωσή του!

Πιο συγκεκριμένα ευχήθηκε στον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Ασσαριωτάκη, στον «Ποριανό» Γιάννη Ράλλη αλλά και στον γκολκίπερ της ομάδας Γιάννη Παναγιώτου!

Η ανακοίνωση του Πόρου αναφέρει: «Η οικογένεια του Α.Ο. Πόρου στέλνει τις πιο θερμές ευχές της στους εορτάζοντες της ομάδας μας. Χρόνια πολλά πρόεδρε και σε όλους τους Γιάννηδες του Πόρου μας! Χρόνια πολλά στον διοικητικό ηγέτη και αναμορφωτή του σωματείου μας Γιάννη Ασσαργιωτάκη που κρατάει εδώ και χρόνια τη σημαία του Πόρου μας ψηλά και παράλληλα ως μέλος της συντονιστικής επιτροπής της Γ’ Εθνικης προασπίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα τα συμφέροντα όλων των ομάδων της κατηγορίας αλλά και των ερασιτεχνικών σωματείων!

ADVERTISING

Χρόνια πολλά στον Ποριανό Γιάννη Ράλλη, μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και της οικογένειάς μας! Χρόνια πολλά και σ’ έναν από τους φύλακες – άγγελους της ομάδας μας κάτω από τα δοκάρια και ένα από τα καλύτερα παιδιά, το  Γιάννη Παναγιώτου. Να χαίρεστε τα ονόματά σας, τις οικογένειές σας και ότι αγαπάτε και να σας χαιρόμαστε! Πάντα με υγεία και χαρές! Γιατί σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει!».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.