Μικτές: Παρουσίαση ρουχισμού «Capelli» και συνεργασίας με «ΦΗΜΗ»

Εκδήλωση για την παρουσία της χορηγίας πλήρους ενδυματολογικού υλικού Μικτών Ομάδων Κ17 – Κ15 ΕΠΣΗ από τα Αναψυκτικά «ΦΗΜΗ» – Ζηδιανάκης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Ιανουαρίου σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Capsis Astoria» όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ΕΠΣΗ!

Η εταιρεία «ΦΗΜΗ» στηρίζει τις Μικτές της ΕΠΣΗ!

ADVERTISING

Όπως σας είχαμε ενημερώσει η «ΦΗΜΗ» αποτελεί τον βασικό χορηγό ένδυσης των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Ηρακλείου ενώ την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την παρουσίαση της χορηγίας της, στις Μικτές ομάδες:

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Προσκαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ στην εκδήλωση της επίσημης παρουσίασης της χορηγίας πλήρους ενδυματολογικού υλικού Μικτών Ομάδων Κ17 – Κ15 ΕΠΣΗ από τα Αναψυκτικά «ΦΗΜΗ» – Ζηδιανάκης.

Eταιρεία ένδυσης των Μικτών είναι η κορυφαία του είδους «Capelli Sport» από το κατάστημα TeamSports Center.

ADVERTISING

Η εκδήλωση παρουσίασης θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Capsis Astoria» (Πλ. Ελευθερίας) την Τρίτη 11 Ιανουαρίου και ώρα 1μ.μ.

Λόγω της τήρησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου, όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωση οφείλουν να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης κατά την είσοδό τους στο χώρο του ξενοδοχείου». 

«Ντύνονται» με Capelli οι Μικτές

ADVERTISING

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.