Ενδιαφέρον για Χαϊντίνι, ενοχλημένοι στον Αλμυρό

Πλήρως ενήμεροι για το ενδιαφέρον ομάδων της Α1 ΕΠΣΗ, να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Άγγελο Χαϊντίνι, είναι οι άνθρωποι του Αλμυρού, όμως μέχρι αυτήν την ώρα, δεν έχει αποφασιστεί εάν θα παραμείνει ή εάν θα επιστρέψει στον Εργοτέλη, ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Οι άνθρωποι του Αλμυρού, είναι ενήμεροι για το ενδιαφέρον ομάδων της Α1 ΕΠΣΗ για τον νεαρό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον Εργοτέλη, με τη φανέλα του Αλμυρού, όμως μετά την έλευση του Μανώλη Παπαματθαιάκη, δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα συνεχίσει στο ρόστερ ή εάν θα ολοκληρωθεί πρόωρα ο δανεισμός του.

Στον Αλμυρό, είναι ενοχλημένοι με ομάδες που προσέγγισαν όπως υποστηρίζουν τον ποδοσφαιριστή, χωρίς την συγκατάθεσή τους, ενώ διευκρινίζουν πως εφόσον ο νέος προπονητής της ομάδας, τον υπολογίζει, τότε θα παραμείνει κανονικά στο ρόστερ και θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Αλμυρού.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.