Τέλος ο Φέστα από τον Απόλλων Σμύρνης!

Ο Απόλλωνας ενημέρωσε για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Τζανλούκα Φέστα στο πλαίσιο μιας σειράς αλλαγών που θα γίνουν στην ομάδα.

Παρελθόν από τον Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί ο Τζανλούκα Φέστα. Ο Ιταλός έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία του με την ομάδα, η οποία στην ανακοίνωση της υπογραμμίζει ότι η εξέλιξη αυτή έχει να κάνει με μια σειρά από αλλαγές που θα γίνουν στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Τζιανλούκα Φέστα. Ο κ. Φέστα εργάστηκε στην ομάδα μας με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματική ευσυνειδησία. Πρόκειται για εξαιρετικό προπονητή και άνθρωπο, στον οποίο οφείλουμε σε μεγάλο βαθμό το γεγονός ότι η ομάδα συνεχίζει να έχει ελπίδες για την υλοποίηση του στόχου της.

ADVERTISING

Στο πλαίσιο μιας σειράς αλλαγών που γίνονται στην ομάδα μας αποφασίσαμε από κοινού με τον κ. Φέστα να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Δρόμοι που δεν αποκλείεται στο μέλλον να συναντηθούν και πάλι. Του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του και επιτυχίες σε ό,τι επιλέξει να κάνει από εδώ και στο εξής”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.