Με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα η προπόνηση – Φιλικό το Σάββατο με Νεάπολη

Δεν επηρεάζει την προετοιμασία του ΑΟΑΝ η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού με τον Νίκο Σουργιά και τους συνεργάτες του να ανεβάζουν… στροφές στην προπόνηση.

Πιο συγκεκριμένα ο ΑΟΑΝ πραγματοποίησε σήμερα προπόνηση στο προπονητικό κέντρο Αμούδας, καθώς το στάδιο του Αγίου Νικολάου δεν είναι ακόμα έτοιμο μετά την επανασπορά που έγινε.

Το παρών έδωσαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Κουτούζος, Χριστόπουλος και Παλ Κρίστιαν, όπου προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Νίκου Σουργιά. Ο νεαρός τεχνικός συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του μη αλλάζοντας τα πλάνα παρά την διακοπή του πρωταθλήματος, αφού θέλει να βελτιώσει και να εξελίξει τα τακτικά κομμάτια που επιθυμεί ο ίδιος με το τεχνικό επιτελείο.

ADVERTISING

Μάλιστα στον ΑΟΑΝ δεν θα αφήσουν κενό το Σαββατοκύριακο τους, αφού το Σάββατο θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με τη Νεάπολη στο προπονητικό κέντρο της Αμούδας.

Τώρα όσον αφορά τα μεταγραφικά, οι “μπλε” αναζητούν στο μεταγραφικό παζάρι έναν στόπερ για την ενίσχυση του ρόστερ, ενώ αν προκύψει κάτι ποιοτικό φυσικά θα κινηθούν για την απόκτηση του.Click to Hide Advanced Floating Content