Το μυαλό στο Μεσαρίτικο ντέρμπι

Διακοπές τέλος στον ΑΟ Τυμπακίου, καθώς επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Κουτεντάκη, ξεκινώντας ουσιαστικά τη προετοιμασία τους για το ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τις Μοίρες.

Οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Κουτεντάκη, επανήλθαν το απόγευμα της Δευτέρας (3/1) στις προπονήσεις, για να ξεκινήσουν τη προετοιμασία τους για ένα αρκετά δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι, με τον ικανό τεχνικό να μην υπολογίζει τον Δουλγεράκη που είναι στο στάδιο της αποθεραπείας του μετά την αρθροσκόπηση που υποβλήθηκε.

Στη χθεσινή προπόνηση, δεν έλαβαν μέρος οι Δημαράκης, Παπανδρέου και Παραθύρας, οι οποίοι είχαν επιπλέον άδεια, καθώς βρίσκονται στην ιδιαίτερη πατρίδα τους και αναμένεται να ενσωματωθούν σήμερα και πάλι στις προπονήσεις.

ADVERTISING

Επιπλέον, απουσίαζαν και οι Βρεττός, Μεταξάκης και Ζαφείρης, λόγω υποχρεώσεών τους, έχοντας την απαραίτητη άδεια από το τεχνικό επιτελείο.

Στον ΑΟΤ θα προπονηθούν και σήμερα, με το μυαλό όλων να είναι στραμμένο στο ντέρμπι με τις Μοίρες, μία ομάδα από τις δύο που κατάφερε στον πρώτο γύρο να «κόψει» βαθμούς από τον ΑΟΤ, στη πρεμιέρα, όπου είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι χωρίς τέρματα, τη μοναδική μέχρι σήμερα ισοπαλία της ομάδα του Μιχάλη Κουτεντάκη.

Στα μεταγραφικά, ο ΑΟΤ δεν δείχνει να «καίγεται» να κάνει προσθήκες, «ψάχνει» κάτι καλό, έχοντας μέχρι τώρα όμως δυσκολίες σε αυτό το τομέα αφού όσους βολιδοσκόπησε μέχρι στιγμής δείχνουν μία προτίμηση να αγωνιστούν στη Γ Εθνική κατηγορία, αντί για την Α1 ΕΠΣΗ, κάτι που αποδεικνύει κιόλας πως ο ΑΟΤ θα κινηθεί για μεταγραφή από το λεγόμενο «πάνω ράφι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ