Αναβάλλεται η προπόνηση του ΠΑΟΚ – 8 κρούσματα κορωνοϊού

Σε ακύρωση της σημερινής (3/1) προπόνησης, προχώρησε ο ΠΑΟΚ,  αφού όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του, οχτώ παίκτες της ομάδας είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Ο ΠΑΟΚ “χτυπήθηκε” από τον κορωνοϊό, αφού μέσα σε 3 ημέρες οχτώ ποδοσφαιριστές της ομάδας βρέθηκαν θετικοί. Έτσι λοιπόν η σημερινή προπόνηση αναβλήθηκε, ενώ ανοιχτό παραμένει και το ενδεχόμενο να αναβληθεί η αναμέτρηση της Κυριακής με τις Ασίτες για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου, κάτι το οποίο όμως θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει: «Ο ΠΑΟΚρουσώνα αναβάλει την προγραμματισμένη για σήμερα, πρώτη προπόνηση για το 2022 ενόψει και της πρώτης αγωνιστικής του Β’ γύρου, καθώς 8 ποδοσφαιριστές της ομάδας μας από τις 31/12/2021 έως και σήμερα βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

ADVERTISING

Ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχει θεσπίσει η πολιτεία και εν συνεχεία η ΕΠΣ Ηρακλείου, πρωταρχικός στόχος είναι η υγεία των αθλητών – προπονητών, καθώς και όλων των εμπλεκόμενων με την ομάδα φορέων.

Τις επόμενες ώρες ή ημέρες θα επαναξιολογήσουμε την κατάσταση και αναλόγως θα πράξουμε για την διεξαγωγή ή όχι του κυριακάτικου αγώνα με τις Ασίτες».