Σούπερ κίνηση με Α. Κοκολάκη ο Ρούβας!

Σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Ρούβας δείχνοντας πως έχουν φιλοδοξίες να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο Ρούβας που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ, ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον νεαρό μέσο Απόστολο Κοκολάκη, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ για λογαριασμό της Τριτωνίας.

Οι “κυανόλευκοι” είχαν στα ραντάρ τους τον έμπειρο ποδοσφαιριστή και με την πρώτη ευκαιρία αποφάσισαν να του κάνουν την πρόταση για να αποσπάσουν το “ναι” του.

ADVERTISING

Έτσι λοιπόν ο Νίκος Τσερεβελάκης θα συνεργαστεί ξανά με τον Απόστολο Κοκολάκη, αφού πριν μερικά χρόνια ήταν μαζί στις Ασίτες, όταν η ομάδα αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο Κοκολάκης, αναμένεται να δώσει λύσεις και ποιότητα στο ρόστερ του Ρούβα, με τους ιθύνοντες των “μπλε” να περιμένουν πολλά από τον ίδιο στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι την Πέμπτη ο Ρούβας θα αποκτήσει και έναν ποδοσφαιριστή για την αμυντική λειτουργία της ομάδας.