Ανέλαβε τους Κουνάβους ο Β. Μιχελουδάκης

Στον πάγκο των Κουνάβων θα βρίσκεται μέχρι το φινάλε της σεζόν ο Βασίλης Μιχελουδάκης, ο οποίος έδωσε τα... χέρια με τους ιθύνοντες της ομάδας.

Ο έμπειρος τεχνικός που έχει περάσει από τον πάγκο αρκετών ομάδων στα γήπεδα της ΕΠΣΗ, μέχρι πρότινος βρισκόταν στον Άγιο Δημήτριο, έχοντας καταφέρει να δημιουργήσει μια αρκετά καλή ομάδα που κοίταζε τα... ψηλά.

Ο ίδιος πλέον έβαλε νέα πρόκληση στην καριέρα του, αφού ανέλαβε τον πάγκο των Κουνάβων, οι οποίοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση, μιας και δεν έχουν ακόμα βαθμό στον πρώτο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.

ADVERTISING

Ο Βασίλης Μιχελουδάκης συμφώνησε αργά το βράδυ της Κυριακής με τους ανθρώπους των Κουνάβων και πλέον θα πιάσει άμεσα δουλειά προκειμένου να φέρει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο ίδιος μίλησε στο ?????????? για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του λέγοντας: "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ανήκω στην ομάδα των Κουνάβων. Η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση και θα κάνω τα πάντα για να την βοηθήσω να ξεφύγει από εκεί. Σε συνεργασία με την διοίκηση συμφωνήσαμε για την ενίσχυση του ρόστερ και υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα προκειμένου να σώσω την ομάδα".