Για ένα καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο μισό ο Άρης Σούδας!

Το 2021 έφυγε και στον Άρη Σούδας έχουν στόχο μία σαφώς καλύτερη πορεία στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, ούτως ώστε η ομάδα να καταφέρει να πετύχει το στόχο της παραμονής στην Γ Εθνική κατηγορία!

Οι Χανιώτες έδειξαν ένα καλό πρόσωπο στο πρώτο μισό, όντας μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα ωστόσο τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θα επιθυμούσαν οι άνθρωποι του σωματείου!

Μετά το πέρας των 8 πρώτων αγωνιστικών η ομάδα των Χανίων βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με μόλις 6 βαθμούς και φυσικά το έργο της γίνεται ιδιαίτερα δύσκολο ενόψει της συνέχειας!

ADVERTISING

Βέβαια οι Χανιώτες σε αρκετά παιχνίδια έδειξαν αρκετά καλό πρόσωπο το οποίο ωστόσο δεν συνδυάστηκε και με τα επιθυμητά αποτελέσματα! Έτσι στο δεύτερο μισό άπαντες έχουν θέσει στόχο μία σαφώς καλύτερη πορεία ούτως ώστε ο Άρης Σούδας να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στη Γ Εθνική!

Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται και ο μεταγραφικός σχεδιασμός με τους ανθρώπους της ομάδας να «στοχεύουν» σε παίκτες που θα μπορέσουν να ενσωματωθούν άμεσα και να βοηθήσουν ούτως ώστε ο Άρης να διεκδικήσει μέχρι το φινάλε το στόχο της παραμονής και φυσικά άπαντες ελπίζουν ότι στο τέλος θα το καταφέρουν.