Εντυπωσιάζουν τα «παιδιά» του Παναγιώτη Κορδονούρη!

Το 2021 «έφυγε», με τις ομάδες να βρίσκονται σε διακοπές και να ετοιμάζονται για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά! Μία από τις ομάδες που εντυπωσίασε είναι φυσικά τα Κανάρια, με τους νεαρούς «κιτρινόμαυρους» να παρουσιάζουν ένα εξαιρετικό πρόσωπο στο πρώτο μισό της σεζόν!

Η ομάδα του Παναγιώτη Κορδονούρη αποχαιρέτησε το 2021 όντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β2 ΕΠΣΗ, ενώ παράλληλα βρίσκεται ήδη στην 3η φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ, έχοντας πραγματοποιήσει μία εξαιρετική χρονιά!

Τα «παιδιά» του Παναγιώτη Κορδονούρη παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο έχουν καταφέρει να το συνδυάσουν και με αρκετά καλά αποτελέσματα και βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β2!

ADVERTISING

Παράλληλα βρίσκονται στην 3η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, έχοντας καταφέρει να αποκλείσουν την ΑΕ Κρητών αλλά και τον Πήγασο, ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και έτσι αποχαιρετούν το 2021 με άκρως επιτυχημένο τρόπο!

Φυσικά στόχος της ομάδας είναι η ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών και να παίζουν καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο τα Κανάρια δείχνουν ικανά να συνδυάζουν το σωστό ποδόσφαιρο και με τα αποτελέσματα…