Ανθεστίων: «Το χαμόγελο και η καλοσύνη του θα είναι πυξίδα για όλους μας»

Η ομάδα του Θραψανού αποχαιρέτησε ένα δικό της άνθρωπο.

Ο Ανθεστίων με μία συγκινητική ανακοίνωση είπε «αντίο» στον Μανώλη Φρουδάκη, ο οποίος «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή και σκόρπισε μεγάλη θλίψη στον σύλλογο. Αναλυτικά:

«Ο Α.Ο. Ανθεστίων και ολόκληρο το Θραψανό βυθίστηκαν στο πένθος για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες. Η ομάδα και το χωριό μας θρηνούν την μεγάλη απώλεια του Μανόλη Φρουδάκη, που «έφυγε» από τη ζωή σήμερα το πρωί. 

ADVERTISING

Τα λόγια δε μπορούν να περιγράψουν την οδύνη και τη βαθιά θλίψη, για ένα άνθρωπο που άφησε τη σφραγίδα του, όχι μόνο ποδοσφαιρικά, αλλά και γενικότερα.  Ο Μανόλης Φρουδάκης διετέλεσε ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Ανθεστίων σε δύσκολα χρόνια, με ένα ρόλο πολύπλευρο και πάντα δημιουργικό. Επίσης, ήταν προπονητής της ομάδας σε τέσσερις διαφορετικές περιόδους, αφήνοντας παράλληλα το δικό του αποτύπωμα στην προσπάθεια της τελευταίας 15ετίας. 

Ο αγαπημένος κ. Μανόλης για όλους τους ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν δίπλα του, δεν είναι πια ανάμεσα μας, όμως το χαμόγελο και η καλοσύνη του θα είναι η πυξίδα για όλους μας.  Ενδεικτικές είναι οι παραπάνω φωτογραφίες, για ένα άνθρωπο που πρόσφερε απλόχερα στις νέες γενιές, πάντα με ανιδιοτέλεια και αγάπη. 

Η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού και το ποδοσφαιρικό τμήμα, εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια  στη σύζυγο του Μαρία, τα παιδιά του και όλη την οικογένεια.  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί αύριο στις 12 το μεσημέρι στην Αγία Αικατερίνη στο λόφο Αξιωματικών, ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Θραψανού. 

ADVERTISING

Καλό ταξίδι κ. Μανόλη, ας είναι ελαφρύ το χώμα της θραψανιώτικης γης!  Είμαστε βέβαιοι, ότι από εκεί ψηλά θα παρακολουθείς την ομάδας μας, που είχε ξεχωριστή θέση στη καρδιά σου!».