Με μεγάλη επιτυχία το φιλανθρωπικό παιχνίδι παλαίμαχων Εργοτέλη και ΠΑΝΟΜ! (pics)

Φιλανθρωπικό παιχνίδι ανάμεσα στους παλαίμαχους του Εργοτέλη και του ΠΑΝΟΜ πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου!

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε  στην μνήμη του αείμνηστου Προέδρου- Ιδρυτή του Συλλόγου παλαιμάχων Εργοτέλη Μανώλη Σταυρουλάκη, ενώ συλλέχθηκαν τρόφιμα τα οποία θα δοθούν στη Στέγη Ανηλίκων!

Το δελτίο τύπου αναφέρει: «Ο Γ.Σ. ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΄΄ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ΄΄ διοργάνωσε  στις 27/12/2021  στο γήπεδο Μαρτινέγκο, φιλανθρωπικό αγώνα, μεταξύ των παλαιμάχων του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, και της Ομάδας Παλαιμάχων του Π.Α.Ν.Ο.Μ.

ADVERTISING

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε  στην μνήμη του αείμνηστου Προέδρου- Ιδρυτή του Συλλόγου μας ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ . Συγκεντρώθηκαν  τρόφιμα από τους συμμετέχοντες και των  δύο ομάδων, καθώς και από αρκετό κόσμο που παρακολούθησε τον αγώνα.

Τα τρόφιμα θα   δοθούν στη Στέγη Ανηλίκων , βοηθώντας και εμείς από την πλευρά μας στο μεγάλο και δύσκολο έργο που επιτελείται από τέτοιου είδους δομές προς τους συνανθρώπους μας.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα η οικογένεια του αείμνηστου ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ παράθεσε μπουφέ με πλούσια εδέσματα  στις συμμετέχοντες ομάδες, και σε όλους όσους συνέβαλαν  στην επιτυχία της εκδήλωσης.

ADVERTISING

Για την ιστορία η ομάδα των Μαλίων  όντας ανώτερη επικράτησε 4-3 του Εργοτέλη.

Στιγμή  συγκίνησης  η συμμετοχή της Μαριάννας Ραπάνη παίκτρια των κορασίδων του Εργοτέλη και την Εθνικής  Ελλάδος, η οποία αγωνίστηκε με την ομάδα του Εργοτέλη , ομάδα που ίδρυσε ο αείμνηστος παππούς της Μανώλης Σταυρουλάκης, και φυσικά εισέπραξε το χειροκρότημα  παικτών και φιλάθλων.

Εμείς από την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  τους διαιτητές του αγώνα Κοκκινάνη  Βασίλειο ,Σταυράκη  Ιωάννη, Μπιτζιλή Μαριάννα, Βασιλάκη Αριστοτέλη που μας στήριξαν ακόμα μια φορά αφιλόκερδός  και συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου μας.

ADVERTISING

Να ευχαριστήσουμε ακόμα τον Βουλευτή Ηρακλείου  κ. Μαμουλάκη Χάρη ,  τον Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Μπαριτάκη  Πάυλο και ακόμα τον κ. Κεφαλογιάννη Κωνσταντίνο εκπρόσωπο του πολιτικού γραφείου του Ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη που αυτοβούλως παρέστησαν  στην εκδήλωση και  συνέφεραν στην βοήθεια που γίνετε για τους συνανθρώπους μας.

Ακόμα τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή μας Μυλονάκη Γιάννη και την εταιρεία του VISION GROUP  για τα αναμνηστικά λα βαράκια  που οι ποδοσφαιριστές μας έδωσαν στην φιλοξενουμένη ομάδα, όπως και την αναμνηστική πλακέτα  την οποία παρέδωσε στον αρχηγό των φιλοξενουμένων ο κ. Μπαριτάκη Πάυλος.

Να σας ευχηθούμε καλές εορτές και καλή χρονιά να έχουμε με υγεία.

ADVERTISING

ΜΕ  τιμή,

 Εκ  του  Διοικητικού  Συμβουλίου  του Γ.Σ. Παλαιμάχων Εργοτέλη

΄΄ΜΑΝΩΛΗΣ  ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ΄΄».

Δείτε εικόνες από το φιλανθρωπικό αγώνα: