Σ. Βεργέτης: «Υπάρχει μεγάλη στεναχώρια για το αποτέλεσμα»

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα παρά την καλή προσπάθεια της ομάδας εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΟΦΙ, Στάικος Βεργέτης!

Ο ίδιος εξήγησε πως παρά την καλή προσπάθεια της ομάδας του δεν κατάφερε να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα και τόνισε πως το 0-2 αδικεί την ομάδα του βάσει της εικόνας της!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Υπάρχει μεγάλη στεναχώρια για το αποτέλεσμα την οποία την καλή εμφάνιση που έκαναν τα παιδιά δεν μπορεί να την διώξει.

ADVERTISING

 Όταν κάνεις τέτοιες εμφανίσεις και ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος όπου είμασταν ανώτεροι από τον αντίπαλο πρέπει να πάρεις βαθμό η βαθμούς. Δυστυχώς σήμερα μπορούσαμε να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς, αλλά για ακόμη μια φορά δεχθήκαμε γκολ από το πουθενά με την πρώτη σέντρα μέσα στην περιοχή.

 Έχουμε μιλήσει για αυτό αρκετά αλλά δυστυχώς δεν αλλάζει και αδικεί και την προσπάθεια που καταβάλουν οι ίδιοι. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα ήταν πολύ καλή έψαξε πάρα πολύ το γκολ αλλά δυστυχώς η τελική πάσα η τελική ενέργεια η ακόμα και ο καλός τερματοφύλακας που είχαμε απέναντι μας, μας στέρησαν την δυνατότητα να πανηγυρίσουμε τη νίκη η την ισοπαλία».

Για το γεγονός ότι μετά από τέσσερα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, ο Ο.Φ.Ι ηττήθηκε σήμερα από την Καλαμάτα σχολίασε: «Αυτό θέλει ισορροπία στα συναισθήματα σου. Ούτε στις νίκες πετάγαμε στα σύννεφα ούτε στις ήττες θα πέσουμε στα πατώματα».