Δίπλα σε οικογένεια που το έχουν ανάγκη Θέρισος και «Super Market Χαλκιαδάκης»

Η Θέρισος προχώρησε σε μία σπουδαία κίνηση και με τη βοήθεια των «Super Market Χαλκιαδάκης» θα μοιράσει πέντρε δωροεπιταγές αξίας 30 ευρώ σε οικογένεια που το έχουν ανάγκη!

Στην ανακοίνωση της η Θέρισος αναφέρει: «Αντιλαμβανόμενοι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος στις μέρες μας αιτηθήκαμε στα σούπερ μάρκετ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ  κάποιες δωροεπιταγές ώστε να τις μοιράσουμε σε οικογένειες της περιοχής μας και όχι μόνο ώστε να δοθεί μια ελάχιστη βοήθεια σε αυτές!

Χωρίς καμία καθυστέρηση ικανοποιήθηκε το αίτημα μάς και είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε στην κατοχή μάς 5 δωροεπιταγές των 30 ευρώ η καθεμία!

ADVERTISING

Θα μας δώσετε μεγάλη χαρά να επικοινωνήσετε μέσω μηνύματος, εδώ στην σελίδα μας στο Facebook και να παραλάβετε άμεσα μία η και δυο επιταγές ανάλογα τα μέλη της οικογένειας σας και σας παρακαλούμε να μην διστάσετε να το κάνετε ώστε να έχει αποτέλεσμα η προσπάθεια μάς!

Δεσποινίς Φωτεινή Χαιρέτη σας ευχαριστούμε πολύ , εσάς προσωπικά αλλά και την εταιρεία ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ για την ανταπόκριση, δείχνοντας μας την ανθρώπινη σας πλευρά και ευχόμαστε σε εσάς και σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά!».Click to Hide Advanced Floating Content