Όλα ανοιχτά για το Ηρόδοτος – Επισκοπή!

Μεγάλο μπέρδεμα έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στην αναμέτρηση του Ηροδότου με την Επισκοπή, αφού οι “κυανόλευκοι” έχουν αρκετά κρούσματα κορωνοϊού, ωστόσο το ματς παρότι έχει σέντρα στις 15:00 δεν έχει αναβληθεί. Το ?????????? έχει το ρεπορτάζ.

Το πρωί της Τετάρτης οι άνθρωποι του Ηροδότου προχώρησαν σε διαγνωστικό έλεγχο rapid test όπως είθισται πριν τις αναμετρήσεις, με την ΠΑΕ να γνωστοποιεί ότι υπάρχουν αρκετά κρούσματα στον σύλλογο με αποτέλεσμα να στείλουν τα έγγραφα στην αρμόδια επιτροπή και να προχωρήσει στην αναβολή της αναμέτρησης.

Έκτακτο: Προς αναβολή το Ηρόδοτος – Επισκοπή!

ADVERTISING

Παρόλα αυτά η διοργανώτρια αρχή της Super League 2 για να αναβάλει μια αναμέτρηση ζητάει από τις ομάδες μοριακό έλεγχο και όχι rapid test με αποτέλεσμα να μην κάνει δεκτά τα έγγραφα του Ηροδότου, χωρίς να αποκλείεται να αλλάξει κάτι δραματικό.

Έτσι λοιπόν οι δύο ομάδες και το διαιτητικό τρίο θα δώσει κανονικά το παρών στον αγωνιστικό χώρο της Νέας Αλικαρνασσού, ωστόσο το τι θα γίνει με την αναμέτρηση είναι άγνωστο και θα το μάθουμε την ώρα της σέντρας.

ADVERTISING

Στον Ηρόδοτο αυτό το… μπέρδεμα έφερε δυσκολίες για την επικείμενη αναμέτρηση, αφού υπάρχουν ελάχιστοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν. Οι εξελίξεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον σε λίγες ώρες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.