Φιλικών συνέχεια για τις Μικτές Ηρακλείου

Με φιλικά παιχνίδια συνεχίζεται η προετοιμασία των Μικτών ομάδων ΕΠΣΗ, με τους δύο προπονητές να στοχεύουν αποκλειστικά στην βελτίωση της εικόνας των... πιτσιρικάδων.

Η Κ15 και Κ17 ΕΠΣΗ, έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα στο πρωτάθλημα καταφέρνοντας να κερδίσουν τις αντίστοιχες ομάδες του Ρεθύμνου δείχνοντας ξανά ότι ο πήχης ανεβαίνει ψηλά.

Έτσι λοιπόν Γιάννης Χατζησεβαστός και Λευτέρας Αθανασάκης έκλεισαν φιλικά παιχνίδια για σήμερα Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου για να κρατήσουν αρχικά τους παίκτες τους σε αγωνιστικούς ρυθμούς και στην συνέχεια να βελτιώσουν τα λάθη που εντόπισαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

ADVERTISING

Έτσι λοιπόν στις 10:00 το πρωί θα γίνει στο γήπεδο Λίντο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Λίντο, για την Μικτή Κ17. Δύο ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 12:00 η Μικτή Κ15 θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του ΠΟΑ την Κ15 ΟΦΗ, σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με αρκετό ταλέντο.

Σίγουρα τα δύο φιλικά παιχνίδια θα δώσουν αρκετά συμπεράσματα στους Χατζησεβαστό, Αθανασάκη για την απαιτητική συνέχεια του πρωταθλήματος.