Υπολογίζουν στον ΟΦΗ τον Γκαγιέγος – Έχουν απορριφθεί προτάσεις από Χιλή!

Στον ΟΦΗ υπολογίζουν κανονικά τον Γκαγιέγος στην ομάδα, την ώρα που οι προτάσεις έρχονται από την Χιλή για την απόκτηση του.

Πριν το ματς με τον Άρη για τον επαναληπτικό του κυπέλλου Ελλάδος, ο Γκαγιέγος, ζήτησε από τον Νίκο Νιόπλια να μην αγωνιστεί για οικογενειακούς λόγους, μη μπορώντας να προσφέρει τα αναμενόμενα στην μάδα, ενώ ζήτησε να επιστρέψει στην χώρα του. Το αίτημα έγινε δεκτό από τον έμπειρο τεχνικό ο οποίος του έδωσε το ελεύθερο.

Στο διάστημα αυτό αρκετές ομάδες από την Χιλή έχουν στείλει πρόταση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, ωστόσο όλες έχουν απορριφθεί, αφού δεν πλησιάζουν τις απαιτήσεις του συλλόγου αι την ρήτρα αποδέσμευσης.

ADVERTISING

Ο ίδιος βρίσκεται στην χώρα μας πλέον και στον ΟΦΗ υπολογίζουν κανονικά τον Γκαγιέγος στην ομάδα  με τις εξελίξεις να αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Πάντως οι δύο πλευρές δεν έχουν την παραμικρή αντιπαράθεση, αφού στον ΟΦΗ μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή, ψάχνοντας πλέον την λύση που θα ευνοήσει και τις δύο πλευρές.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content